Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

po dolgem času se tudi jaz oglašam! Štiri dni porodnišnične hrane!(brez komentarja kaj vse porodnicam postrežejo!Vse od svinjskega zrezka skozi kisle kumarice pa tja do jagodnega jogurta)! Doma :(vsekakor) kurja juha,pire krompir,kokoška,rdeča pesa, jabolčni kompot..... sladica: crkljanje naše male princeske! Na žalost sem smo dva dni jedli gostilniško hrano(zaradi smrti v družini ni imel kdo kuhat). Danes pa grem kar sama za štedilnik!Porova juha s čemažem in kus kus!piščančji zrezki! regrad z jajčki,rdeča pesa, kompot,piškotki! Popoldan pa na sonček! Naj se pohvalim,včeraj smo šli na krajši sprehod in nabrali ogromno čemaža!Pesto je že v kozarčkih! Danes grem pa še po popke ,da jih vložim!upam ,da se ne po kaj pokvarilo! nejčica
Čestitke Nejčica za malo princesko! Vsekakor ti želim veliko lepih trenutkov ob dojenčici, pa čim manj dela ob štedilniku. Naj te še malo ckljajo, če lahko. Danes še uživajte na sončku, saj bo že jutri dež...
Kotleti in veliko zelenjave: dušena cvetača s čilijem in brzinski stir-fry iz bučk in paradižnika. Nejčica, čestitam! Saša

Nejčica, čestitke in dobrodošla nazaj

Pri nas pa smo, kot očitno mnogo kulinarikov, včeraj odprli sezono žara. Na sporedu so bili čevapčiči, krompirjeva solata, ajvar, kruh, Za prvi piknik v lastni režiji si nisem upala naložiti preveč dela, ker nekateri pripadniki moškega spola pečenje na žaru totalno zakomplicirajo (najbrž, da bi izpadli večji frajerji)-jaz pa sem nasedla. Zdaj vem, da je simpl k pasulj

Danes pa domača pica

JJ
Nejčica tudi jaz iskreno čestitam za malo štručko! Timibonci timibonci

No, pa mi je uspelo naložit nedeljsko kosilo: losos s koprom in krompir z indijskimi začimbami.

Mamamia

losos_595

mamamia

PONEDELJEK:

Restan krompir, štefani pečenka, hrenov zos, zelena solata:

picture_4465_595

Pozdravček!

Danes, praženi možgani z jajci:

img_0037_595_01

ežoj
Gov. juha od včeraj, skuše, krompir v kockah in špinača iz mladih vršičkov kopriv. Toda po toliko letih kuhanja sem šele danes ugotovila, da se moram dosledno držati tega kar me je naučila mama. Za špinačo iz kopriv veljajo le pekoče koprive, danes sem namreč zraven nabrala še vršičke mladih mrtvih kopriv, kar je povzročilo, da je bila omaka genka (verjetno vsebujejo mrtve koprive več železa), upam, da niso strupene. vikica

Mamamia, izgleda odlično!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti