Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Čemaževa juha, rižota iz domačih špargljev in ocvrti lignji, solatka z redkvico. Včeraj pizza margarita iz hoferja z dodotki iz hladilnika. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 03. 2011 14:56

Danes: juha z ribano kašo, ocvrti zrezki, pražena zelenjava in solata.

Jannaa

gpveja juha, pražen krompir, hren z jabolkom, zelenjava, mleta pečenka v pečici, motovilec

Balenka

beva, , si ti gvišna, da imajo polento tudi drugi v družini radi? Da ne bom kaj kriva

Danes smo imeli  "peki papir krompir", našpikano, marinirano prato in šparglje z balzamičnim kisom.

Človek je "slišal", da bo kmalu prešel na shujševalno prehrano in ni osnovnih pogojev za fotografiranje, torej časa.

U, pinka, si me spomnila na redkvice, hvala!

lp

mzm

Kurja juha z rezanci, pečen krompir z brstičnim ohrovtom (zadnji iz skrinje),  pečene svinj.reberce in puranji zrezki,  regrat in radič v solati (pozabila slikat), mlada čebula v solati, za povrh pa Kobanska omleta.

lpsam_1434_595sam_1437_595sam_1438_595sam_1432_595

irenakr

Danes; bolj enostavno,ker je bilo prelepo,da bi predolgo stala v kuhinji, goveja juha od včeraj, pečen piščanec s krompirjem iz pečice(se peče kar samo), skleda solate in sladica od včeraj. Potem pa še na

slike_368_595

Lp

arima

arima

Danes smo kuhinjo preselili ven, ker je bil tak enkraten :

meso na žaru, omaka iz čemaža, pomfri, pečen česen, solata s fižolom

03042011_200_0103042011001_200_0203042011002_20003042011003_200

lp

cervus

Tudi mi smo danes odprli sezono roštiljade. V zmrzovalniku ni bilo primernega kosa svinje, tako da smo jedli puranje čevape, piščančja nabodalca in aviacijo na žaru. Pa popečene paprike in bučke ter skleda regrata z jajčki.

Včeraj pa je bil pire krompir, špinača in piščančji popečeni fileji. Zvečer pa koncert Manu Chao, izvrstno je bilo.

Vilma

Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 03. 2011 19:33

Pri meni danes, družinski piknik. Eno uro pred piknikom:

img_0031_595sadno torto sem gor dal, da ne rečete, da ni bilo posladka!

ežoj

losos s krompirjem po indijsko

Nedelja:

goveja juha (dokaj ponesrečena, na koncu je za boljši okus v lonec romala jušnakocka); z ribano kašo

losos s koprom

začinjen krompir po indijsko

regrat

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 03. 2011 20:55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti