Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, res zelo skrbim, ker imam samo še njega. Sicer sem bila celo življenje bistveno bolj navezana na mojo mamico Veri (bili sva res prijateljici v pravem pomenu besede), zdaj pa imam žal samo še njega in se maksimalno trudim, da mu v vsem ugodim (čeprav nekateri pravijo da to ni dobro). Ampak jaz čutim tako in mi ni nič pretežko.

A ni danes en lep sončen dan - zato ga užijte v vsem.

Timibonči

timibonci

Pri nas malček: svedrčki z mesno polivko, zelena solata ? , za posladek pa mousse čokolada, marelični sok, potem pa greva ven na sprehod.

Midva z možem pa regrat z krompirjem, pa še nekaj zraven - najbrž pariški zrezek. Za posladek skutno-borovničev zavitek

Hvala za vse besede dobrodošlice.

Danes: grahova omaka, pire krompir, endivija (da je ne vržemo proč, sicer bi raje regrat) za vegije, za mesojedce pa pražena jetrca.

Ker tudi jaz praznim zmrzovalnik, sem naredila še češnjevo/slivovo/jabolčni štrudel. Sem pa dodala toliko dobrega zraven, da sem ga komaj spravila v pekač.

Upam, da bo dober, tudi če ne bo lep.

pirnica

golaž, polenta in regrat v solati z fižolom

jutri telečje jeterca in solata - regrat seveda!

Lp

rolada

(če dobr, da ežoj ni poštar )

tulka

franciska je napisal/a:

Veš kaj Ežoj, tistega mačka pa ne spuščaj ven, saj je na moji travi polno mačje dlake.

franciska

Tega ežoj zaprmej ne počne, verjemi.

Danes: goveja juha s kroglicami, regrat s kromnpirjem, ocvrt zrezek. Nekaj jagod za poobedek.

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 23. 2011 14:25

Se opravičujem, če je tako, mogoče bojo pa sosedi to prebral in bo tudi uredu.

franciska

kuhan basmati z mesno omako in velika skleda solate

larci

danes : morska rižota, regrat z jajcem, kremšnite

beva

Danes brzinsko kosilo (tako je, če ni časa): kuhana hrenovka, solata (paradižnik, sir, paprika), kruh.

lpsam_1340_595

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti