Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni:

cimg3883_595pomagal je, kolikor mu je bilo dopuščeno:

cimg3885_595ne, ne, nisem nič hodil mim vaškeg ribnika, odkod vam to, zaradi včerajšnjega pohajkovanja po pašnikih mi ni bilo, da bi kam hodil. Riba je iz akcije, praznimo zmrzovalnik.

Uganite katera jedilnica?

ežoj

Po moje ima tale tvoj zamrzovalnik en rov k osedom al pa v skladišče katere od vaških trgovin, je hujši od onega lončka in Lonček, kuhaj (itak poznaš, ko redno bereš Cicibana).

Danes: pica: sir, oljčno olje, regrat, in steklenička Jubilejnika

rimljanka

piščančji zrezki s papriko, kuskus, mešana solata

Balenka
Pirnica dobrodošla! Ponedeljek: testenine z bučkami s smetanovi omaki, regrat in motovilec s krompirjem. Torek: koromačeva rižota, puranji zrezki, regrat s fižolom. Sreda: ješprenja zelenjavna juha, palačinke s skuto in ribezom. Četrtek: puranji zrezki v sirovi omaki, kuhan krompir in koleraba, regrat z jajci. breskva

Matr, šele sedaj sem prebral prejšnjo stran in tole. Od šestih do sedmih moram preverjat slovenski prevod ene mehiške nadaljevanke ( če je prevod dober ) in med pavzo za reklamo sem oddal svoj post, tako da drugega nisem videl.

Torej, po vrsti:

pirnica in timibonci, dobrodošle na kulinariko, timibonci pa hvala za pozdrav.

violy, saj je nekaj mojih kvalitet pojasnila že Ognjič, glavne skrivnosti pa ne ve nihče, tebi pa zaupno povem: nekajkrat smo imeli kakšno srečanje in se jaz prej temeljito pripravim. Pred srečanjem se neham umivat, in po petnajstih dneh se me prime pristen vonj po moškem, in ko me na srečanju zavohajo........... pol glas gre naprej, za mano se sam šepeta. Mal je nerodno, da moški tega vonje ne cenijo in zaradi tega včasih imam težave s kakšnim kulinaričnim prijateljem.

Ciciban imam vezan po letnikih, to je tako poučno čtivo, ne moreš verjamet, vsak intelektualc ki da kaj na sebe,  bi to mogel nenehno študirat.

Eto, sedaj veš.

Ma Vlado me neki zaj...., zastonj sem okna pomival ( niti ne vem kolk, enkrat jih bom mogel preštet ), ni ga bilo, pa vampe sem izvadil iz zmrzovalnika, no, baje ga je Borut neki zadržal.

ežoj

Vse je res. Jaz imam tudi ežoja strašansko rada, z vsako pošto bolj

tulka

Čuj Ežoj, kaj sta tvoj in moj muc kaj v sorodu? Na prvi pogled bi človek rekel, da ja!

lpsam_0333_small_595

irenakr
tulka je napisal/a:

tulka
Evo violy, o tem mi je bilo nerodno pisat (o razvratu namreč)...in zdaj vidiš: poročena gospa z dvema mladoletnima gospodičnama enem študentu tukaj javno objem pošilja (3 objeme celo, ne samo enega) Resnica je pa takšna: punce imamo rade inteligentne, pametne moške (če znajo tudi kuhat, se šalit, imajo poleg Cicibana še npr. Kamo sutra (to je en potopis)...potem jih imamo še raje) Ognjič

Kama sutra potopis?? No, če dobro pomislim, imaš celo prav ;-))))

mejačka

Ognjič je napisal/a:
tulka je napisal/a:

tulka

Evo violy, o tem mi je bilo nerodno pisat (o razvratu namreč)...in zdaj vidiš: poročena gospa z dvema mladoletnima gospodičnama enem študentu tukaj javno objem pošilja (3 objeme celo, ne samo enega)

Resnica je pa takšna: punce imamo rade inteligentne, pametne moške (če znajo tudi kuhat, se šalit, imajo poleg Cicibana še npr. Kamo sutra (to je en potopis)...potem jih imamo še raje)

Ognjič

Vse je res. Čisto res!.

Tudi jaz imam ežoja strašansko rada, z vsako pošto bolj

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti