Matr, šele sedaj sem prebral prejšnjo stran in tole. Od šestih do sedmih moram preverjat slovenski prevod ene mehiške nadaljevanke ( če je prevod dober ) in med pavzo za reklamo sem oddal svoj post, tako da drugega nisem videl.
Torej, po vrsti:
pirnica in timibonci, dobrodošle na kulinariko, timibonci pa hvala za pozdrav.
violy, saj je nekaj mojih kvalitet pojasnila že Ognjič, glavne skrivnosti pa ne ve nihče, tebi pa zaupno povem: nekajkrat smo imeli kakšno srečanje in se jaz prej temeljito pripravim. Pred srečanjem se neham umivat, in po petnajstih dneh se me prime pristen vonj po moškem, in ko me na srečanju zavohajo........... pol glas gre naprej, za mano se sam šepeta. Mal je nerodno, da moški tega vonje ne cenijo in zaradi tega včasih imam težave s kakšnim kulinaričnim prijateljem.
Ciciban imam vezan po letnikih, to je tako poučno čtivo, ne moreš verjamet, vsak intelektualc ki da kaj na sebe, bi to mogel nenehno študirat.
Eto, sedaj veš.
Ma Vlado me neki zaj...., zastonj sem okna pomival ( niti ne vem kolk, enkrat jih bom mogel preštet ), ni ga bilo, pa vampe sem izvadil iz zmrzovalnika, no, baje ga je Borut neki zadržal.

ežoj