Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SOBOTA:

Kokošja juha z domačimi rezanci; goveji zrezek v omaki, rizi-bizi; matovilec s fižolom in črno redkvico:

picture_4225_595picture_4228_595

Pozdravček!

japaja je napisal/a:

- drive in hamburger

japaja

Kak burger je pa to?

Včeraj: Mehiška solata z barbacoa govedino. .

Danes: Glej včeraj.

Jutri: Sanjam o joti, a bo zunaj pretoplo zanjo. Lušta se mi cvret krofe. Da se ne bom živcirala, kako izgledajo, bom delala štirioglate in jih ponudila s sladko omakico iz mascarpone sirčka, mleka, vanilije in verjetno še česa. Imenovala jih bom beignets, pa bo nekja novega.

Vanja

Menza MM, čez vikend zaprta !

Danes je mož zavihal rokave:

imgp9592_595

Če bo popoldne kdo pri volji, mogoče spravimo skupaj ene mufinčke. Mogoče .

MM
Danes: lososov file v pečici, zraven v sopari kuhan krompir v kosih in brstični ohrovt z zeliščnim maslom Avena
danes: ravioli s satarašem in baziliko (sem pobrala idejo od japaja), polizali smo krožnike , češnje iz kompota pa še malo smetane čez Današnje kosilo je bilo meni tako dobro, da bi jutri lahko spet isto jedla beva
Danes: orada z blitvo ter za predjed pokrivače. Mmmmm, prav čutil sem morje ;) http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com

Krompirjeva juha in palačinke (nadev po želji posameznika).

Jannaa
Jutri goveja juha , ocvrte piščančje kračke solata s fižolom. Sladice ne bo, ker jih ne jem, mož bo pa po omari poiskal,kar mu paše. franciska
danes :pica,radič v solati zelenjavni riž ninkica

Goveja juha, pire krompir in špinača, kos popečenega piščančjega fileja. Solata endivija, rukola in malo lanenega semena.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti