Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hehe, tanjaj, pri nas je tudi bila domača pica za posladek pa spet malo črne, pa , zvečer pa JanisJoplin
oj!pri nas še vedno recesija glede vode zato se ne tuširamo se pravi da smo taborniki,če smo taborniki smo si postavili šotor v dnevni sobi in posledično so tudi obroki taborniški palačinke z nutelo prigrizki iz omare sladkarij,gratinirane palačinke, stročji fižol, kosilo smo pojedli kar na dekci sredi dnevne(veselje dvoletnika nepopisno)! za jutri pa sem očistila žar se pravi še en taborniški dan! (bojim se le odziva sosedov ko bomo v bundi pekli na žaru, verjetno nas bojo označili za nore)! pa kaj zato ,smo pač taborniki!pa,pa nejčica

No punce kot bi se zmenile , tudi pri nas domača pica

domaca_pica_595

in ob  breskvice.

kavica_290breskvice_290

Jannaa
Danes: zimska enolončnica, pečena kaša z jabolki in slivami breskva

danes kosilo naredila skupaj z mojo boljšo polovico :)

hrenovke v listnatem testu in kislo smetano, kuhano korenje in cvetača

za posladek pa kvašeni rogljički s čokolado, nekateri pa z marmelado :

larci

Sporočilo je spremenil(a) larci dne 25. 2011 18:28
Sreda;file vitkega soma, krompir v kosih ,endivja solata s fižolom Četrtek; čevapčiči in lepinje od DafkePetek; Dušena repa, ajdovi žganci kotlet na žaru Lp arima

Jannaa, o tisteli kavici se mi bo danes sanjalo. zgleda božansko

larci
Ob dnevu pic (no tko kaže, ane?), smo tudi mi kosil/večerjal to. čist slučajno... aja, kave pa ni blo, pi pa jannina prav prišla jutri pa domače krvavice s potlačenim ( pire ) krompirjem... šik

Larci in šik, kavica je res božanska in ob njej sem postala prava kofetarca

Jannaa

Danes: goveja juha, reciklirana govedina iz juhe (sem si kupila prvo letošnjo baziliko v lončku, jo je treba porabit )

sdc14702_595

skleda radiča s fižolom, pomaranče.

trixi, še dobro, da si karkoli skuhala!

nejčica, pri vas je pa, kot pravijo, sreča doma!

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti