Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes en kotel "ciganskega golaža" (menza, pač) , solata s fižolom.

Ob kavici, še nekaj ostankov božične peke

MM
uhhh! vsak večer ko mal prečekiram tele vaše slikice se mi bol sline cedijo(zelo pazim da se kam ne primem .da ne bo kje kakih nepotrebnih znamenj) moram se tud jst naučit kako slikico prilepit drugač mi spoloh ne boste več verjel da kaj kuham bote rekl da sam kvakam in pišem nepotrebne romane! danes bi definitivno izbrala kavico z breskami!lepo! mišzmoke hvala, ključ do sreče, vsako jutro odprem okna na široko ter mojega malega sončka poljubčkam do obisti! če je ni dovol večkrat dnevno ponovim! aha hotla sem povedat da bojo na žaru ribice pa zelenjavica v pečici pečen krompir sladica ananas na žaru ter sladoled! veee! živelo taborjenje! NOČ,NOČ nejčica

Danes: močnejši spol si je sam pripravil krvavico in zelje v solati. Jaz pa ocvrt file osliča in tržaški solatnik s krompirjem in česnom. Trenutno mi je to boljša solata kot endivja ali kristalka.

Mineole so bile kar kisle. Najbrž je bila prva runda bolj zrela, saj so bile tudi čudovito oranžne, te pa bolj blede.

Mož je dobil krof za posladek, mene pa so pobožali sončni žarki.

naor

PETEK:

Nekaj kao "pašta-šuta":

picture_4221_595

Pozdravček!

Danes:

carski praženec in jabolčni kompot

larci
Da se po dolgem času oglasim in napišem, kaj ustvarjam v kuhinji: včeraj: čufti, pire krompir, rdeča pesa, sirov zavitek danes: gobova juha (pa ne tista iz vrečke), pečeno-dušeno konjsko meso, mešana solata, kruh in še preostali sirov zavitek Ob nedeljah pa itak nimam težav z jedilnikom. Goveja juha, itd.................... standardno nedeljsko kosilo. Veliko užitkov pri kuhi! Se beremo! Veronika

Včeraj, danes, jutri:

- jota

Posladki:

- jabolčni zavitek

- kranjska klobasa

- drive in hamburger

japaja

Včeraj ni bilo kosila , za tiste, ki so še lahko gledali sladko pa obrezki madžarice in bele pite ter sok.

Za zelo pozno kosilo ali kovečerjo pa pečen morski pes z zelišči in kruh.

Balenka

Tudi danes popravljamo omega3, zato file postrvi in kruh. Malce sem priprla vrata kuhinje.

Balenka
Danes: zrezki po madžarsko, mlinci, zelena solata breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti