Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala Blanchy! Sem si rekla, da je skrajni čas, da se registriram, po vseh kosilih, katera mi je Kulinarka pomagala rešiti! ;) hehe AngieBee

rižota, zeljna solatka

Balenka
Četrtek: zelenjavna juha, pečen kuskus Petek: njoki, špinača, puranji zrezki, zelena solata breskva
Ker sva obe novi, ti izrekam dobrodošlico,čeprav vidim, da že imaš protekcijo, saj so meni rekle ženske, da moram pustiti Ežoja pri miru, zato ti to jaz povem. franciska
To velja za Angiebee franciska

Danes tuna sendvič, okisana špinača, pomaranče in nekaj, kar ena nova prijateljica tako lepo pove: poslušanje morja, kako se pogovarja....(sem ga pozdravila)

sdc13368_595

( namesto smeška)

Na Črnem Kalu sem si skoraj vrat zvila v iskanju dolgonoge skokice, pa nič od tega...

franciska, hvala, tebi in AngieBee le dobronameren nasvet: , v vrsto pred ribnikom, brez prerivanja!

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 18. 2011 18:09

Ja, dekleti, vse smo morale lepo v vrsto. Jaz že skoraj eno leto stojim na mestu, ker se Japaja noče nikakor umakniti.

Mzm, ali veš, kakšne skomine si mi naredila. Iz leta v leto sem bolj nora na morje in sonce. Kje je še julij in moj košček plaže ...

naor
Tortiljee geesix
Danes; široki rezanci s skuto pomešano z drobnjakom inn peteršiljem, ter motovilec z jajčko Lp arima
mišzmoke, saj bomo pridne in kulturne, nič se bat. Jutri grem v nabavo in zjutraj na kofe in seanso z družbo, zato ne bo časa za kuhat(si vzamem čas) pa še sama z možem sva, zato jutri pica (zmrznjena). V nedeljo se tudi ne bom pretegnila s kuharijo, ker bo goveja juha s knedlci in pražen krompir, solata. Sladice ne bo, ker jih jaz ne jem, mož pa bolš da jih ne franciska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti