Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Breskvice, miške, kruh kot iz pravljice...Pridne!

naor

Dragička, jaz bi se pa k tebi povabla na krvavice.

Včeraj: Pizza s špinačo in gobami, sir seveda ni manjkal.

Danes: Pot roast, kruhovi zmoki (za ta enga), v pečici popečeni: Brokolini, špargeljni in paprika namesto solate.

Če se na bo ob filmu luštalo kaj sladkega, bo verjetno kar doma narejen sadni jogurt (iz kupljenega grškega 0% jogurta) Dobre ste s temi sladicami, dobre!

Aja, da se pohvalim: 15km v 24 urah. Kaj lahko narediš, če malo zmanipuliraš podatke!!

Vanja

Zelenjavna rižota in solata, za posladek pa ruske kape oz. bele kučme (pecivo imenujeno vsak po svoje, ampak važno je da je dobro)

ruske_kape_290

Jannaa
Danes: pečene piščančje krače, zelena rižota, solata breskva
Za kosilo: zelenjavna juhica (por,korenček, gomoljna zelena, koleraba, brst.ohrovt,cvetača in malo ribane kašice + obvezna 1/2 jušne goveje kocke) soja v solati s črno redkvijo ter kuhana puranja zelhana krača Za večerjo; češpljeva mlečna juha (polnozrnata moka)
Kosilo; polnjene in z drobtinami in mandelnji ocvrte palačinke, motovilec Za popldne pa pomarančne kocke in Lp arima
hm...jutri jota in skutin narastek z breskvami lp carsolina
Danes: sardelice polnjene s pestom od mocarele in cilija, prazen krompir v solati. Amelia

Da ne pozabimo:

sdc12231_595

skleda radiča, kruh in teran, aja, pomaranče so še.

, a tisto si bila ti, japaja? Nisem iskala take sloke skoke!  Se mi pa zaradi tebe vrti v glavi od Oktetovih žab, durhmarš si jo pojem!

lp

mzm

danes bo goveja juhca, polnjena bedra in zraven pečen , kuhana cvetača in brstični ohrovt, zelena solata, za sladico pa še ne vem hhhhhmmm........ neki lušti se nam delajo po krofih...

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti