Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa danes tortelini z skuto in špinačo z paradižnikovo in sirovo omako, mešana solata Mož pa me je prosil, da naj mu naredim paradižnikovo solato, hrenovko ali ocvrt sir pa moj včeraj pečen kruh brez gnetenja....
mamamia je napisal/a:

tunna je napisal/a:
bučka na žaru, polžki na drobtinicah

za posladek no.1 - neke zadevice, podobne piškotom, iz razlčnih semen in rozin, oblite z medom ...
posladek no.2 - učenje, učenje, učenje ...

tunna http://titabota.blogspot.com/

Svaka čast, da lahko to ješ. Saj, meni tudi ne bi škodilo. Samo, če dam jaz tole mojim na mizo, frčim skozi balkon še preden sedem k mizi ...

Mamamia

mamamia
hehe, saj tak jedilnik je na sporedu samo kadar letim solo oz. jem sama :D tunna http://titabota.blogspot.com/

breskvi seveda kongratuliram vnuka: naj bo zdrav in srečan .

Pri meni danes ni bilo nobenih ostankov od včeraj, treba si je bilo nekaj izmislit ( domišljija, pa taka ):

img_8251_595

ežoj

Dragi Ežoj, malo prevoda nam ne bi škodilo. Pa še nekaj, a vse to, kar je na krožniku, je bilo v tej majhni škatlici

naor

Morda je čudno videti zaradi kota snemanja, pravzaprav so v škatlici bila še dva podobna kosa, pa to niti ni tako velik ( krožnik je "ta mali " desertni ), morda dvojna velikost naše konzerve sardine ( ki je 115 gr, konzerva na sliki je neto 240 gr.

glede prevoda:

atlanska skuša v olju, zgoraj desno piše: netto 240 gr, riba 70%

ežoj

"vijoli" mineštra

sdc13646_595

polentino skrpucalo ali po domače pastičo z artičokami

sdc13677_595

skleda radiča in seveda, pomaranče

lp

mzm
Hvala vsem za čestitke. Res smo zelo srečni. Danes: kvinoja z zelenjavo, goveji zrezki, mešana solata. breskva
Mišzmoke, kaj je v tej "vijoli" mineštri tisto vijolčno? Rdeče zelje? Ne morem se spomnit česa boljšega:) JanisJoplin
Danes:repa ,ajdovi žganci,pečena rebra. Jutri:zelenjavna juha ,palačinke,solata ali kompot. Milži

Breskva, čestitke tudi od mene.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti