Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes bo pri nas za kosilo: goveja juha, pica s tuno, solata, snežene kepe, marcipanovi piškoti beva
Pri nas danes kisla repa, pire krompir, pečenica in piščančji fileji in domač zavitek mešano skuta in jabolka. Za bolanega sinčka pa goveja juha z rezanci, krompir in piščančji file (če ga niso le oči....)

Včeraj sem naredila ješprenj v solati. Za to sta kriva zakonca Novak, čeprav sem jo malo predrugačila. Kot je Luka skoraj mimogrede rekel, da on kuhan ješprenj popraži na oljčnem olju z malo masla na čebuli in korenčkom, ker v oddaji nista nič pražila. Potem sem ohladila in dodala narezano zeleno in še sveže korenje, peteršilj in polila z bučnim oljem. Rdeče pese nisem dala. To pa je hrana za bogove.Nisem nič poprala, najbrž pa ne bi škodilo.

Jaz sem jedla samo to in je bilo dovolj do danes, zelo nasitno.

naor

Danes:

I. menu:

- počitek

- veliko tekočine

- lahka hrana

- lepa beseda

II. menu:

- lančpaket (sendvič s pečenim piščamčjim filejem, zeleno solato, češnjevim paradižnikom in 5 zrni koruze; termoska čaja)

III. menu:

- pečena piščančja fileja, zelena solata z jajcem, češnjevim paradižnikom, 30 zrni koruze, naribanim gomoljem zelene..

- dušen riž

IV. meni:

- brez počitka

- hrana na mimgrede

- tekočine veliko, ja ja

- lepe besede

- kvakanje tudi

In seveda pomaranče.

Skratka - non plus ultra!!

japaja
Matr japaja pri tebi je več izbire kot v oštariji Pri nas je pa za postrgat še par žlic mulinega ajmohta sicer pa aviacija iz igluja (beri zamrzovalnika) zraven pa verjetno kaj makaronastega. Kuhinja obratuje bolj na minimumu, ni prave inspiracije Viva Meier

Evo, Viva Meier, a vidiš ti, kako se kakšna stvar bombastično bere ali sliši, samo na pravi način moraš znati raztegniti haha...

Nisem razen piščanca, riža in čaja, kuhala nič. In vse to je fertik v 15-20 min

Teksta o hrani sem pa naklofala za pol strani, ja!

Res pa je, da imamo pri naši hiši veliko dodane vrednosti. Ampak to je taka kategorija, o kateri se ne da pisat (lahko kvečjemu kvakam KVAK)

Lp,

Non plus Japaja (ultra stara)

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 01. 2011 12:59

japaja, danes ti pa manjka posladek: spoznavanje novih kulinaričnih prijateljev!

ežoj

Hehe, Ežoj, ga boste pa vi imeli, posladek namreč.

Ko me boste obirali

japaja

Juha  z rezanci, hamburger, popražen krompir, radičeva solata.

lpsam_1009_595

irenakr

Danes obara:

img_8253_595Za posladek, druženje s prijatelji.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti