Zvezdice alla Alfredo
Včeraj sem naredila ješprenj v solati. Za to sta kriva zakonca Novak, čeprav sem jo malo predrugačila. Kot je Luka skoraj mimogrede rekel, da on kuhan ješprenj popraži na oljčnem olju z malo masla na čebuli in korenčkom, ker v oddaji nista nič pražila. Potem sem ohladila in dodala narezano zeleno in še sveže korenje, peteršilj in polila z bučnim oljem. Rdeče pese nisem dala. To pa je hrana za bogove.Nisem nič poprala, najbrž pa ne bi škodilo.![]()
Jaz sem jedla samo to in je bilo dovolj do danes, zelo nasitno.
![]()
Danes:
I. menu:
- počitek
- veliko tekočine
- lahka hrana
- lepa beseda
II. menu:
- lančpaket (sendvič s pečenim piščamčjim filejem, zeleno solato, češnjevim paradižnikom in 5 zrni koruze; termoska čaja)
III. menu:
- pečena piščančja fileja, zelena solata z jajcem, češnjevim paradižnikom, 30 zrni koruze, naribanim gomoljem zelene..
- dušen riž
IV. meni:
- brez počitka
- hrana na mimgrede
- tekočine veliko, ja ja ![]()
- lepe besede
- kvakanje tudi
In seveda pomaranče.
Skratka - non plus ultra!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Evo, Viva Meier, a vidiš ti, kako se kakšna stvar bombastično bere ali sliši, samo na pravi način moraš znati raztegniti haha...
Nisem razen piščanca, riža in čaja, kuhala nič. In vse to je fertik v 15-20 min![]()
Teksta o hrani sem pa naklofala za pol strani, ja!
Res pa je, da imamo pri naši hiši veliko dodane vrednosti. Ampak to je taka kategorija, o kateri se ne da pisat (lahko kvečjemu kvakam KVAK
)
Lp,
Non plus Japaja
(ultra stara)
japaja
japaja, danes ti pa manjka posladek: spoznavanje novih kulinaričnih prijateljev!![]()
Hehe, Ežoj, ga boste pa vi imeli, posladek namreč.
Ko me boste obirali ![]()
Juha z rezanci, hamburger, popražen krompir, radičeva solata.
lp
Danes obara:
Za posladek, druženje s prijatelji.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Burger s Kraljevo fit štručko