Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Brancin v soli in motovilec v solati. Kasneje pa šmorn.

Vilma

Goveja juha z ribano kašo, ocvrti žabji kraki, riž, mešana solata (paradižnik, ajdova kaša, koruza, stročji fižol, kalčki)...

Petya

, mm, uganila si!!

Vanja, hvala, to mora biti dobro, ampak se mi zdi, da sam sebe na...(z imenom)

Aja, kaj sta pa vidve jedli,

in kje je ežoj?

lp

mzm

Meni je crknil računalnik, tako da fotk še nekaj časa ne bo.

Včeraj: ješprenj, krompir v solati in prekajena rebrca

Danes: goveja juha z rezanci, meso z juhe, tenstan krompir, radič s fižolom in skutni štruklji.

Jutri: pojma nimam, kaj bo soseda skuhala

Ampak se mi zdi, da sploh ni efekta, če samo napišem. Je pa že bolje en slikan špaget, kot nič

MM

ežoj je imel danes zelo naporen dan, pa ne zaradi......... Bil je v metropoli, ribnika ni videl, videl je kaj vse ujamejo. Upam, da se bo videlo na sliki:

img_8148_595

ežoj

kislo zelje s kračo,jabolčni zavitek

Iva
danes: zelenjavna juha, palačinke s skuto jutri: pospravljanje ostankov zadnjih par dni nedelja: povabljeni na kosilo beva

Danes krvavice, tenstan krompir in motovilec z jajčki v solati.

Za jutri se kuha goveja juha, zraven bodo verjetno svinjska rebrica in krompir v pečici z zelenjavo.

Vilma

Ocvrti lignji s tatarsko omako, pomfri, zelenjava in mešana solata.

Jannaa
v četrtek: široki rezanci, pečen piščanec in omaka od pečenja, kavica včeraj: juha, kuhana klobasa, kruh, rogljiček ala moje mame danes: gobova juha, palačinke, kavica, vanilijev puding jutri: česnova juha, pečenka, krompir v kosih, solatka, deci merlota lp, pe3ca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti