Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, ta prt ima Ežoj specialno za jetrca in pire krompir, se tko ( kromatsko al kako se že reče ) ujema s hrano

Ja, je lep prt, Ežoj.

Danes pri nas:

- pomaranče

- špageti karbonara

- motovilec

Posladek:

- gruntanje o tem, kaj jutri obleči (da ne bom preveč nafrfuljena)

japaja
pri nas so bila danes tudi jetrca in sicer puranja, dušena z rdečo lečo in papriko, zraven pa polenta z baziliko in radič v solati. Jutri pa bučkini polpeti z ovsenimi kosmiči, krompir (zame v kosih, za ostale pire)in radič, za sladico pa spet ena moja improvizacija; biskvitne rezine z grškim jogurtom in gozdnimi sadeži. Ninja24
Ocvrta kokošja jetrca, solata, kislo zelje s fižolom kruh dari

Torek: Rižota s koščki piščančjih prsi, odišavljena z žafranom. Prej mešana solata z avokadom in bučnim oljem.

Sreda: Mesne kroglice v paradiznikovi omaki (iz zmrzovalnika, sicer doma narejeno). Solata kot en dan prej.

"tekoča" jabolčna pita .

Četrtek: Kruhov narastek z gobami. Solata. Sadje. 

Petek: Rezanci s polivko iz škampov in artičok. Solata.

Sobota: Lekcija prejšnje sobote.

Vanja

Japaja, jaz sem pa dobila idejo od tebe za današnje kosilo:

špageti karbonara

boljša polovica pa še telečjo pečenko

brez solate pri nas ni kosila

posladek pa kakor kdaj, danes en sprehod ob Ljubljanici ( vem, da nisem izvirna, navdih tudi od Japaja)

naor
Danes fižolova juha in palačinke.

včeraj: ravioli v sirovi omaki in zelena solata

petek: malo popečen krompirček s čebulo, telečji zrezki, solata

tanjaj

PETEK:

Kisla repa z ajdovo kašo, ajdovi žganci, krvavice:

picture_4041_595

Pozdravček!

Včeraj goveji straccetti (trakci) in rukola v solati, "reciklirane" bagels v pečici z olivnim oljem in rožmarinom. Danes njoki z maslom in žajbljem. Saša
....eni bomo še nekaj časa lačni...cca do 16.ure. Bo pa potem lušno. Pogledam pa vseeno rada in čeprav ne sodelujem, se zelo zabavam ob branju komentarjev, pa še kakšna ideja pade. VALENTINA2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti