Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja, jaz uživam z vsemi čutili že, ko berem tvoj tedenski meni. In kakšnega ti tudi " ukradem", čeprav ne vem, kje bi pri nas dobila zelenino sol?

naor

PETEK:

Vratovina prepečena na teflonu, karfiola s česnom, "sosedov" kruh:

picture_3970_595

Pozdravček!

Včeraj; zame ajmoht s puranjimi perutkami in veliko zelene, korenja in graha, za ostale pica a la "počistimo hladilnik" Danes: pici-ji (neke toskanske testenine) s paradižnikovo-zelenjavno omako, za sladico pa mačje oči (posledica čiščenja hladilnika) Ninja24
jota z repo, sveže žemlje beva

Ninja24 je napisal/a:

Danes: pici-ji (neke toskanske testenine)...

Ninja24

Jih delaš sama?

lp

mzm

Čufti in pire za posladek pa puding s smetano.

Jannaa
Za moje: fižolova juha in palačinke, jaz kokošja-goveja juha za cajtanje

Sem mislil soseda fehtat za kruh, pa sem ga raje kupil. Mačke pa tudi imajo oči ( niso v hladilniku )

Danes, špecialiteta naše vasi, niti ne vem kako bi se temu pravilno reklo:

img_8071_595Pri nam temu rečemo: churrasco con chucrut sin mango con cebolla carmelizado y vino tinto. Neki se govori o zaščiti avtohtone jedi, pa ne vem če je res.

ežoj

Ežoj, ti si faca

MM

galja je napisal/a:
Elaphus, meni so všeč tile krompirjevi hrustavčki, boš izdala recept? (pripravo, mislim)!

Hvala! Galja

Hm, Galja, ne vem, kako boš zadovoljna z odgovorom: greš do prvega Hoferja, kupiš vrečko teh ocvrtkov (so v zamrzovalniku), prideš domov, daš jih na peki papir v razgreto pečico (200 stopinj) in pečeš kake 20 minut. Evo, to je to .

Ni pa nikjer napisano, da zaradi take priprave niso dobri. In če se pripravljajo še s takim žarom in ljubeznijo, kot je to naš kuhar naredil v sredo, so še posebej dobri

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti