Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa breskva

Vanja, saj smo razumeli takoj. Rimljanaka je mal šova nardila!

naor

Ena sama hvaležnost me je, ežoj, še prt bi ti prinesla (izposoja, seveda), a se bojim kažina .

danes: juha, skoraj taka, kot včeraj

govedina z repo in krompirjem v oblicah

sdc10920_595

sdc10878_595

irenakr, ti povem, ko nam, ta starim "zalaufa"...nas je težko zaustavit  , še žal jim bo, da so nas navadili... 

lp

mzm

Včeraj smo pojedli govejo juho ki je ostala od nedelje, nato pa smo imeli makarone carbonara, zeleno solato in kavo z domačimi piškotki

Danes se mi je nekaj zelenjavnega,...

ANJA
Repa s krompirjem,mletimi ocvirki in sladko smetano + pečenica LeINA

sam_0595_595

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 30.nov 2010 13:09

TOREK:

Kostna juha, makaroni s puranjo omako, endivija:

picture_3819_290picture_3823_290

Pozdravček!

Danes se mogel nepričakovano v metropolo, potem tudi tako kosilo ( pa itak moram popravit omega 3 ):

Meditacija po kosilu, itak.

ežoj
Včeraj: gobova kremna juha s smetanovimi knedlci špageti z mesno omako, mešana solata (radič, endivija, fižol v zrnju) krofi od nedelje (še vedno mehki in okusni) danes: krompirjev golaž s hrenovko kompot iz kutin jutri: goveja juha z rezanci piščančji file v pekoči omaki kruhovi cmoki zeljna solata P.S. Ežoj, tebe bo razneslo od rib (sem ti jih fauš, pri nas jih sama jem, zato jih ne pečem ravno vsak dan. LP! galja

Kisla repa, krompir, pečenica

kosilo_30.11._595

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti