Po moje so kakšni kolutiči (pleskavice), šalthebli (čevapčiči), povštri za zic (lepinje), pripomočki za jok "I tata bi, sine!" (čebula)....
Če imajo še Klekovačo, pa Carico Milico....? Dandanašnji v hipermarketih dobiš vse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Po moje so kakšni kolutiči (pleskavice), šalthebli (čevapčiči), povštri za zic (lepinje), pripomočki za jok "I tata bi, sine!" (čebula)....
Če imajo še Klekovačo, pa Carico Milico....? Dandanašnji v hipermarketih dobiš vse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Če sem ti šla na jetra zdele, Rimljanka, sem se pa spomnila, da so ponavadi na ploščah tudi jetrca![]()
LeINAGlede stavka " ..... i tata bi sine " gre za to, ko so gledali "one" kako sexajo, pa je miško rekel: tata, i ja bi to radio, Pavle Vujisič ( tata ) odgovori: .......... i tata bi sine. Ne vem kako je danes, pred časom so na vsaki daljši avtobusni vožnji vrteli ta film. Takrat sem večkrat hodil v Muenchen z avtobusom in sem ta film znal napamet.
Danes sem hodil mim vaškega ribnika in:

Glede meditacije, vesolja, velikega poka temne snovi in energije ne bi izgubljal besed.............
ežoj

vanilijev puding z rozinami
breskva Trudim se, da iz
postanem
, zato je moj jedilnik temu primeren:
ponedeljek: kompot iz
, cel ljubi dan ![]()
torek: košček mesa (janček)
in skleda solate
sreda: krompir
v zevnici ![]()
Prehranjujem se pri sosedovih, zato ni fotk
.
Še dobro, da imamo toliko smeškotov, da se lahko malce pohecamo ![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš pa ti dobre sosede, a je to kakšna tašča? ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom