Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Po moje so kakšni kolutiči (pleskavice), šalthebli (čevapčiči), povštri za zic (lepinje), pripomočki za jok "I tata bi, sine!" (čebula)....

Če imajo še Klekovačo, pa Carico Milico....? Dandanašnji v hipermarketih dobiš vse

japaja

Če sem ti šla na jetra zdele, Rimljanka, sem se pa spomnila, da so ponavadi na ploščah tudi jetrca

japaja
česnova juha, domača pica s šunko in sirom, čokoladni puding beva
Govedina po kitajsko in nudli....partner kuhal ;) LeINA
Danes: Rižota s svinino, papriko in paradižnikom, zeljnata solata s fižolom; za posladek slivov zavitek z orehi, kava Alenka

Danes: za kosilo pasulj, kasneje pa  in sladica 

sladica_milch_schnite_200                                                                          

Jannaa

Glede stavka " ..... i tata bi sine " gre za to, ko so gledali "one" kako sexajo, pa je miško rekel: tata, i ja bi to radio, Pavle Vujisič ( tata ) odgovori: .......... i tata bi sine. Ne vem kako je danes, pred časom so na vsaki daljši avtobusni vožnji vrteli ta film. Takrat sem večkrat hodil v Muenchen z avtobusom in sem ta film znal napamet.

Danes sem hodil mim vaškega ribnika in:

Glede meditacije, vesolja, velikega poka temne snovi in energije ne bi izgubljal besed.............

ežoj
O Ežoj ima pa nov prt. Danes: zajček v omaki, rižota s čičeriko, črna redkev s fižolom vanilijev puding z rozinami breskva

Trudim se, da iz postanem , zato je moj jedilnik temu primeren:

ponedeljek: kompot iz , cel ljubi dan

torek: košček mesa (janček) in skleda solate

sreda: krompir v zevnici

Prehranjujem se pri sosedovih, zato ni fotk .

Še dobro, da imamo toliko smeškotov, da se lahko malce pohecamo

MM

Imaš pa ti dobre sosede, a je to kakšna tašča?

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti