Goveja juha z ribano kašo, piščančji cordon blue, pomfri in endivija.
Jannaa
Karamelna omaka
Goveja juha z ribano kašo, piščančji cordon blue, pomfri in endivija.
JannaaDanes steak ( sudamerikanische ):

In meni zmanjka rdečega vina. Kaj pa čem, če smo pred štipendijo.
ežojKosilo čisto po mojem okusu:
polnozrnate testenine z zelenjavno polivko:

Goveja juhica s popečenimi kruhovimi kockami (kruh s semeni), pariško ocvrti puranji zrezki, pražen
, dušene
, mešana solata (endivija in radič, rešena izpod snega
), skutno-orehova gibanica ![]()

kurja juha s palačinkami, pečena svinj.reberca, pečen krompir, rdeča pesa, hren z jabolko, fižol v solati, rožičeva rezina.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 28.nov 2010 18:39
Danes čisto, po domače krompir in piščanec iz pečice, serviran kar v pekaču![]()
![]()
![]()
vendar zelo
za h
pa skutina rezia s robidnicami

Elaphus, kaj pa so dodoli, saj nevem če je prav napisano![]()
![]()
![]()
arima![]()
Nedelja: rizota z morskimi rakci mesana solatka.
AmeliaKosilo je seveda mim, mene pa matra sladkor, " kraljevstvo za baklavo ". Večerja, palačinke od polbele moke, dietalna marmelada in fruktoza za posladkat ( ni ga, ki od tega ne bi zbolel
. Tudi jabolčni štrudl je ravno pečen. Zadnjič je ena spraševala, da poslikam palačinke, pa evo:

No jaz sem še pri petku- pica- šunka, sir, paradižnik, malo fete.
Sobota - krompirjev golaž.
Danes smo praznovali, zadolžena sem bila za francosko solato in http://www.kulinarika.net/recepti/6922/solate/solata-za
ter sladice- naredila sem Gogino alpsko torto, kokosove kocke in bananine rezine, ki so bile potem jagodne. Drugače se je miza šibila še od drugih dobrot- pečene postrvi, meso z žara- rebra, kotleti, piščanec, zelena solata in potica.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Jagodni semifreddo