Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj : Hokaido juha, boranja, ajdova kaša, zelena solata s paradižnikom in fižolom Danes : Ribje palčke in krompirjeva solata Jutri : Fižolovo- lečina enolončnica, morda še palačinke PZ http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

barbara9 je napisal/a:

Na zelo nizki temperaturi jih počasi speci na maslu, dodaj samo sveže žajbljeve liste (ok, suhe - če nimaš svežih).  Pa malo sveže mletega popra in kakšno dobro sol.

barbara9

barbara9 Danes imam še en kos istega mesa. Kaj pa naj naredim zraven?

Včeraj sem delala quesadillas začinjene kot fajitas. Fiesta Mexicana.

Vanja

Na tenko nareži in daj zmrznit. Potem takrat, kadar primanjkuje časa, spedenaš krasne sočne sendvičke: kruh, namazan z maslom, na to položeni lističi belega kurjega mesa, pokriti s tankimi lističi kislih kumaric.

Pravzaprav lahko sendviče zmrzneš že pripravljene, le predolgo ne smejo čakati v frizerju.

japaja
Kaj na tanko narežeš in daš zmrznit ? hedonist

Vanjine prsi.....UPS!

japaja

Kokošje meso. In dobiš kurji karpačo. Ne dvomim, da je dobro za tiste, ki jeste putke!  

naor
Ežoj, glede fotografije sem mislila.... Danes: otroci in jaz : piščančja juha, piščančja rižota z zelenjavo, solata, mož pa makaronflajš in solata

"fižolovka", skutni štruklji  (ha, nisem še pozabila) s svežimi figami

lp

mišzmoke

nb in IvaSin čestitke. Pa dajte ženske slikat kosila, kot da je to kakšna filozofija, vsi pa rad pokukamo v tuji krožnik.

Pri meni danes uravnavanje koncentracije omega 3, torej skor zdravila:

cimg3270_595Ne, ne, nisem nič žleht, od kod vam to ( a ne elaphus )

ežoj

naor je napisal/a:

Kokošje meso. In dobiš kurji karpačo. Ne dvomim, da je dobro za tiste, ki jeste putke!

naor

Ne vem, če bi se gužvala okrog piščančjega karpača. Salmonela in te zadeve. Za moj okus mora biti piščanec "well done".

Mislim, da bodo danes, poleg piščančjih prsi po Barbarino, v pečici pečeni brokolini s česnom in na koncu posuti s parmezanom. Pa kuskus, še ne vem kakšnega okusa. Za to zadevo skoraj vedno čistim hladilnik.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti