Orehova rolada
| barbara9 je napisal/a: |
Na zelo nizki temperaturi jih počasi speci na maslu, dodaj samo sveže žajbljeve liste (ok, suhe - če nimaš svežih). Pa malo sveže mletega popra in kakšno dobro sol. barbara9 |
barbara9
Danes imam še en kos istega mesa. Kaj pa naj naredim zraven?
Včeraj sem delala quesadillas začinjene kot fajitas. Fiesta Mexicana.![]()
Na tenko nareži in daj zmrznit. Potem takrat, kadar primanjkuje časa, spedenaš krasne sočne sendvičke: kruh, namazan z maslom, na to položeni lističi belega kurjega mesa, pokriti s tankimi lističi kislih kumaric.
Pravzaprav lahko sendviče zmrzneš že pripravljene, le predolgo ne smejo čakati v frizerju.
japajaVanjine prsi.....UPS!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kokošje meso. In dobiš kurji karpačo. Ne dvomim, da je dobro za tiste, ki jeste putke!
![]()
"fižolovka", skutni štruklji (ha, nisem še pozabila) s svežimi figami
lp
mišzmokenb in IvaSin čestitke. Pa dajte ženske slikat kosila, kot da je to kakšna filozofija, vsi pa rad pokukamo v tuji krožnik.
Pri meni danes uravnavanje koncentracije omega 3, torej skor zdravila:
Ne, ne, nisem nič žleht, od kod vam to ( a ne elaphus )![]()
| naor je napisal/a: |
Kokošje meso. In dobiš kurji karpačo. Ne dvomim, da je dobro za tiste, ki jeste putke!
naor |
Ne vem, če bi se gužvala okrog piščančjega karpača. Salmonela in te zadeve. Za moj okus mora biti piščanec "well done".
Mislim, da bodo danes, poleg piščančjih prsi po Barbarino, v pečici pečeni brokolini s česnom in na koncu posuti s parmezanom. Pa kuskus, še ne vem kakšnega okusa. Za to zadevo skoraj vedno čistim hladilnik. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Šahovnica