Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ja Ežoj sem tud jaz mislila ,da uboga mamica sama vzgaja svoje hčere. No ja sej jih tudi je samo kako.Sicer pa papir vse prenese ,a ne? Pri nas danes za kosilo musaka,z solata iz zelja pa mal fižolčka je noter padlo.Za sladico pa je hčera naredila biskvit z marelicami in pudingom kriznana
Večeraj še recikliral kruhov narastek,danes z ocvirki zabeljen stročji fižol in krompir za povrh pa trojanski krofi(so še vedno najboljši v Sloveniji) polarbear
Danes:golaž ,polenta,kumare v solati. Jutri:juha,zelenjavni polpeti,paradajzova solata. Milži

Pri nas pa češplovi knedelni iz skutnega testa pa en kompot, verjetno iz breskev; tisti lanski iz sliv bo še počakal. EnX v cmokih bo dovolj.

katti
Včeraj musaka in zelena solata, danes pa ?

Pri nas bo danes kakšna mesno-zelenjavna čorbica ..... mogoče boranija? bi se prilegla...

MissLady
Danes bodo pečene perutničke, pečen krompir in paradižnikova solata. NadineB
´br dan! ta nova se oglaša,tale rubrika je pa res super,ko je glava prazna,želodčki pa še bolj... mi bomo pa ješprenko brez mesa,pa polentino pizzo,brez mesa..nene,nismo vegetarijanci,samo malo se pucamo,so bili težki dnevi. vsem mišzmoke
Pri nas pa danes po dolgem času pasulj z klobaso,pa jabolčna pita ,je treba jabolka pospravit preden bodo zanič. Pa lep dan vsem kriznana
Koruzni žgančki z jabolčno čežano Majdina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti