Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
PONEDELJEK:
Za kosilo nič kuhanega, tudi to je dobro za "štukat", pa še domač svež kruhek:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 30. 2010 14:01Za en čas imam vampov dovolj. Tista pogrutavščina za piknik, da en drži dežnik, ta drug skledo in jedo skupaj se je zelo obnesla, tudi zaradi tega, ker ne morejo veliko pit. Drugač, piknik se je mal vlekel, prišli so ob treh, odšli šele ob pol sedmih, jaz sem računal najdalj da bodo zdržali do ene pol šestih-šestih.![]()
Japaje ni nič bilo, pa bi bilo fajn če bi kaj teh dni prišla, drugač bo moj sloves po razvratnem življenju šel rakom žvižgat![]()
Vse me je tolk preokupiralo, da sem včeraj pozabil dat prt za nedelje.
Kuhinja in jedilnica za lepo vreme ( upam da ) temporary closed.
Danes: stročji fižol kot boranija, voda s geografskim poreklom, tako kot kruh. Danes je treba porabit šarloto, ker je barvana s skorjo jajčevca-malancana ( bodite pozorni na lep violični odtenek ). S šarloto se jaz ne hvalim, to je naredila ena ljubiteljica melancan ( ona jim sicer reče drugače )![]()
Torej, danes:

Kako ežojev kruhek, pravi, da je z geografskim poreklom, tako kot voda, ne pa nujno enakim kot voda.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Gratinirani fuži s sirom in pršutom