Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ČETRTEK:

Sladko zelje s koščkom klobase, zavitek iz zelja, zavitek - smetana, jabolka, kokos:

Pozdravček!

Včeraj: špinačni tortelini v smetanovi omaki in solata danes: kuhani in nato na maslo popečeni svaljki iz krompirjevega testa in kompot jutri: ocvrti šampinjoni in solata Jannaa
pašta z lososom, paradižnikova solata (z vrta!) mallinca
Pisana rižota, mešana solata, domač malinov sladoled. breskva

palacinke_s_piscancem_1_595

Uspelo naložiti sliko.

Včerajšne kosilo: palačinke s piščancem, skleda solate. Nena

Sporočilo je spremenil(a) nb dne 03. 2010 06:29
Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pomfri, zeljna solata, paradižnikova solata Danes: blitvina juha, ostriž, krompirjeva solata, jabolčna pita
polnjene paprike iz pečice,mešana solata(na žalost ne z vrta),vanilijev sladoled z vročimi gozdnimi sadeži. lp mišzmoke
včeraj: zelenjavna juha, palačinke z šmapinjonovim nadevom, endivija. danes: dušeno rdeče zelje, pražen krompir, jeterni sir lp baška

danes: filane paprike

MissLady
Danes: Japaja v sodelovanju z naravo: "Lupimo in čistimo, ribamo, sekljamo...strgamo, pasiramo, kuhano vam damo.." Ampak so potem res takšni blaženi frutekovski ksihti za mizo.. je ves trud poplačan ! Torej: kremna juha iz paprike kuhan riž, zmešan z ostanki vlaganja lutenice, sataraša, peperonate.... paradižnik, obrezki paprike in obrezki čebule in nekje najdena polovica kumare v solati kako sem jaz zadovoljna, ko se vse lepo pospravi Trenutno sem pa še na Kitajskem s kavo, vodo in čikcem (In sem zelo v skrbeh, ker mi je Ežojči nekam ušel KVAK) japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti