Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ocvrt zajček, pečen krompir, solata

Balenka
Danes izlet odpadel zato: goveja juha z zakuho, pečen krompirček, fileji z sirom, zeljna solata Nedelja: goveja juha, pražen krompir, telečja pečenka, kuhana zelenjava, solata Ponedeljek: testenine, omaka, solata Torek: nabodala, pečen krompir, kumare v solati

Včeraj, za zajtrk: Kak lonček sveže posmukanih robidnic, kar mimogrede ob jutranjem sprehodu. Večerja: Solata, taka poštena, s prijateljicami, kozarec vina in gledališče.

Danes: Poletni prigrizek s prijateljicami (ne istimi kot včeraj), pri meni doma: Škampi in zelenjava z žara,  tzatziki, popečen pita bread, in kino.

Vanja
Draga Vanja,bi povedala še sestavine za jed; gledališče. Ali si mogoče mislila gledališče,kamor greš kaj pogledat,pa se stem malo pohvalit,kako oh in sploh preživljaš večere.Če je to drugo,ti zelo zavidam,ker tu v SLO,tega res nimamo in smo eni veliki reveži,kje šele prijateljic,da bi šli z njimi tja. sara_k

sara_k je napisal/a:
Ali si mogoče mislila gledališče,kamor greš kaj pogledat,pa se stem malo pohvalit,kako oh in sploh preživljaš večere.sara_k

Kaj je pa narobe, če omeniš, da greš, ko si sam doma, s prijateljicami v malo, amatersko gledališče in pred tem nekam na eno solato in klepet? NIsem se mislila prav nič hvalit s tem, sem omenila kar tako...kot recimo, da greš v kino.

Vanja

Danes mesna lasagna in domača solata - brez gledališča ampak z lokalno gasilsko veselico zvečer.

Issi
Meni je pa všeč, kako je Vanja opisala večer ob prigrizku s prijateljicami in gledališko predstavo. Navajanje golih jedilnikov, brez simpatičnih vložkov bi bilo res dolgočasno. Sara, skoraj prepričana sem, da si se samo malo nerodno izrazila, ker sicer ne vem,kaj se ima človek hvaliti z obiskom gledališča. naor
Tudi jaz prav rada preberem še kakšen dodatek k suhoparnemu naštevanju jedilnika. Še posebej všeč so mi Vanjine pripombe, mimogrede navrže nekaj kar nam da vedeti, da le živi nekoliko drugače kot mi. Tudi po jedilniku.
Danes bomo jedli govejo juho, nilskega ostriža v pečici z zelenjavo in veliko solatke.
Danes:gobova juha,pišcanecin puran ,pečen mladi kronpir (domači) solata Jutri:zelenjava (parjena)oslič in solata Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti