Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavni zrezki z rižem in fižolova solata Jutri: domača pizza in za posladek sadna kupa Jannaa
Danes: goveja juha s palačinkami, govedina po dalmatinsko, bel fižol kot priloga, zelena solata, sladoled. Jutri: goveja juha, pečen mlad krompir, pohana cvetača, zelena solata. leonka
Ežoj jaz se bom kar k tebi na kosilo povabila, da ne boš kuhal samo za enega reza

ČETRTEK:

Polnjena paprika pečena v pečici, zraven bo pire krompir:

Pozdravček!

Kakšna gužva okrog Ežoja! Rezi,kar v vrsto prosim! Ežoj, da se ne boš prevzel, ostani tak simpatičen študent še naprej! naor
Dragička, tole pa ful dobr izgleda.Tudi pri tebi se bo začela delati vrsta v času kosila! naor

Danes: v pečici ( za lepo vreme ), kremenetlc ( prepečen) in krompir ( ravno prav pečen ),  solata in antiholesterin ( na recept ).

Ma danes je pri meni polomija, boljše se drenat okrog dragičke.

ežoj

Danes: Še ena solata, tokrat iz podzemne, s kakšnimi proteini.  Pa en kos je še v hladilniku. Veliko ledene z .

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 17. 2010 16:37
Ežoj je bila prevelika gužva pa si pozabil mirkat, da se nebi prepekel, bo drugič boljše segedin in kruh reza
Sobota: pizza Nedelja: goveja juha z rezanci, goveji trakci v cebulni omaki, pire krompir, endivija s krompirjem, pa posladek pa "Jabolcna torta - zelo dobra" iz baze Ponedeljek: goveja juha z vlivanci, zeljnate krpice, mesana solata Torek: fast food na Svedskem Sreda: makaronflajs, mesana solata Cetrtek: rostilj Petek: zvitorepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti