Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, ti si pa tudi pohvaljen.Prt se zelo lepo ujema z vodo! Prav poživi sceno!!! naor
Dragicka, moram spet tele tvoje sarmice narediti, toplo priporocam vsem! So zelooooo dobre. Pri nas vceraj pecen piscanec z zelisci, pecen mlad krompircek, strocji fizol s koprcem, bucke s cesnom, zelena solata. Danes polnjene paprike, pire krompir in solata. Malo proti domovini usmerjene hrane po dolgem casu. fresh
Njoki s šparglji, hitro popečena telečja ribica, zelena solata z našega vrta, aja - pa za posladek buhtlji brez kvasa Dobrojedka Sporočilo je spremenil(a) Dobrojedka dne 14. 2010 19:58
Njoki z gobami in smetanovo omako, zelena solata in lubenica. Margot

dorothy,

vidim, da ti se dopade Vanjin jedilnik. Vanja je za hece, pol pa še tako kompliciran recepr+t, napiše enostavno kot solata. Vedeti pa moeaš, da v ZDA vsaki mešanici rečejo solata.  Evo, npr., solata za danes ( ponedeljek ):

Na nekaj maščobe prepražimo nekaj režnjev slanine, najbolj take čist bele, potem dodamo enih deset dag feta sira ( mora pa bit polnomasten, vsaj 40% mm, a vse dodamo dve rezini kriuha, narezano na kocke, vse na hitro pteptražimo dodamo olje ( lahko tudi svinjska mast ) po potrebi, vse mora bit na videz lepo, mastno, mal premešamo, damo na krožnik postrežemo s nekaj režnjv brezmesne slanine in dva jajca kuhana na trdo............

ežoj

naor je napisal/a:
Vanja, zelo lepo pripravljeno in servirano.Pridna! naor

Joj, naor, mi je res nerodno.  Sem samo poiskala slike na internetu, kakšne solate boj jedla ta teden, ko sem spet sama doma in se mi res ne ljubi kuhati. Mešanica bo kar iz solatnega bara, ki ga ponuja bližnja špecerija. Pa lubenico sem si tudi nabavila!

Ežoj, spet si

Vanja
Vanja, naj ti ne bo nerodno.Pravzaprav sem ti hvaležna za tole.Sem se že oštevala, da ne naredim tako lepo npr.šobske solate, ampak samo dobro.Pa vseeno, mislim, da daleč od teh slikic pa tudi nisi! naor
Pri nas je dezevno in precej hladno, zato je bil ravno prav pekoci pasulj edini odgovor na to vreme. Domac kruhek (nekaj podobnega kot lepinja, le da je azerbajdzanski recept) in velika skleda solate. fresh
Riž, piščanec, zelenjavna omaka, zelena solata in panna cotta. Margot
Fresh, a nam zaupaš pripravo kruhka po azerbejdžanksem receptu, 5rusa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti