Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
dorothy,
vidim, da ti se dopade Vanjin jedilnik. Vanja je za hece, pol pa še tako kompliciran recepr+t, napiše enostavno kot solata. Vedeti pa moeaš, da v ZDA vsaki mešanici rečejo solata. Evo, npr., solata za danes ( ponedeljek ):
Na nekaj maščobe prepražimo nekaj režnjev slanine, najbolj take čist bele, potem dodamo enih deset dag feta sira ( mora pa bit polnomasten, vsaj 40% mm, a vse dodamo dve rezini kriuha, narezano na kocke, vse na hitro pteptražimo dodamo olje ( lahko tudi svinjska mast ) po potrebi, vse mora bit na videz lepo, mastno, mal premešamo, damo na krožnik postrežemo s nekaj režnjv brezmesne slanine in dva jajca kuhana na trdo............![]()
ežoj
| naor je napisal/a: |
Joj, naor, mi je res nerodno. ![]()
Sem samo poiskala slike na internetu, kakšne solate boj jedla ta teden, ko sem spet sama doma in se mi res ne ljubi kuhati. Mešanica bo kar iz solatnega bara, ki ga ponuja bližnja špecerija. Pa lubenico sem si tudi nabavila! ![]()
Ežoj, spet si ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Jugoslovenka