Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petya, je to regrat izpod grede ali nabran v naravi? Zadnja varjanta je sicer malo verjetna, razen če je tudi zimski regrat užiten? Y.
ponedeljek: pečen som in kuhan krompir z ocvirki lp lunčica

Yantares je napisal/a:
Petya, je to regrat izpod grede ali nabran v naravi? Zadnja varjanta je sicer malo verjetna, razen če je tudi zimski regrat užiten? Y.

Zakaj pa ne bi bil užiten? Seveda je regrat užiten, vseh 365 dni v letu, samo poleti je pač grenek, če jemo surovega.

Yantares, tako kot ti je rimljanka odgovorila ... Imam blizu travnik, kjer vem,d a ne sprehajajo živali in ga tam nabiram, če le vreme dopušča (že vidim, da ga nekaj dni ne bo, že lepo sneg pada). Petya
Vceraj: sarma danes: kisla repa,krvavice,krompir LeINA
Sobota: široki rezanci s paradižnikom, mešana solata Nedelja: kosilo pri Mari (Preserje pod Krimom) na poti iz Rakitne Ponedeljek: kisla repa, pečeni fileji piščančka, pire krompir Torek: golaž, kruh, za malčka za goveja juhica za punci: pomfrit, piščančji medaljoni, rdeča pesa Glede regrata: jaz sem ga jedla poleti na Veliki planini in ni bil nič grenak....

TOREK:

Ričet:

Pozdravček!

še tule vprašam: Bi kdo vedel, kaj naj naredim z ričetom, katerega sem včeraj uspela presoliti? Hvala. LP juma juma
Verjetno je danes gostejši zato bi verjetno pomagalo samo vodo dolit, drugače pa tudi vino razsoljuje. Četrtek: špinača, pire, pečene perutničke Petek: domač hamburger Sobota: mineštra, šmorn krinolina Sporočilo je spremenil(a) krinolina dne 06. 2010 09:36 Sporočilo je spremenil(a) krinolina dne 09. 2010 13:59
Hvala, krinolina. LP juma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti