Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

torek: pečen piščanec, njoki v bešamelni omaki s sirom, zelena solata sreda: pašta fižol, palačinke z nutelo Metuljcek
torek: piščančji paprikaš in makaroni za zraven buhteljcek
Gratinirana svinjska ribica v brusnični omaki, ocvrti njoki, radič Lp krinolina
Danes: Špinačna kremna juha z otroškimi jušnimi krogljicami :D, muffini s tuno, naj bi bila solata z jajčko, pa mi je zmanjkalo kisa, kompot z breskvami. xxs

TOREK:

podkrepljena goveja juhica z govedino:

Pozdravček!

ponedeljek: segedin golaž, kruhovi cmoki, jabolčni štrudl (od nedelje) torek; gov. juha, rižota z mesom in zelenjavo, rdeča pesa v solati sreda: pasulj z vratovino, domač črn kruh, jabolčni kompot galja
Ponedeljek: zrezki v sirovi omaki, dušen zelenjavni riž z jurčki, mešana solata Torek: bolognese omaka, paradižnikova omaka, testenine, stročji fižol v solati Sreda: zelenjavna juha za del družine, fižolova juha, palačinke z marmelado ali nutelo in smetano Četrtek: repa, pire krompir, pečeni zrezki iz pišč.fileja Petek: zelenjavna juha z zdrobom, paniran oslič, krompirjeva solata Sobota: pečen piščanec in svinjska ribica, pečen krompir, dušeno rdeče zelje, redkev z fižolom, motovilec Nedelja: goveja juha z zakuho, pražen krompir, telečja pečenka, dušena zelenjava- brokoli, cvetača, solata
sreda: kuha tašča četrtek: gremo službeno ven jest buhteljcek

Danes sem po dolgem času zopet spekel doma kruh.

Za kosilo prekajena krača (malo smo pospravljali po skrinji) in krompirjeva solata.

Matjaž
nedelja: zelenjavna juha, koščki mesa v smetanovi omaki, krompir ponedeljek: gobova juha, pica torek: pečenice, kislo zelje, kruh sreda: ena juhica, makaroni s tunino smetanovo omako , zelena solata MissLady

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti