Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota:sirovi štruklji nedelja:goveja juha z rezanci,pražen krompir,meso,solata,jabolčni štrudelj ninkica
Petek bolognese omakca, polnozrnati špageti, solata (večerja palačinke s skuto) Sobota pire krompir, jačka, špinača, jabolčni zavitek nedelja goveji golaž, polenta, radič in zelena solata
Sobota: fižol s tuno, bombice. Nisem zmogla, kaj več. (Imela sem prehude bolečine, sem prišča pred nekaj dnevi iz bolnice.) Nedelja: rižota z grahom in korenjem, svinjske zrezki, zelena solata. breskva
Ponedeljek: palačinke z mesom, zelena solata. breskva
nedelja: kruhovi cmoki, gobova omaka, pečen zrezek in zelena solata ponedeljek: krompir v solati in pečena postrv s tržaško omako tanjaj
ponedeljek:pomfri,ocvrti sir,tatarska omaka,radič v solati torek:jota,kruh ninkica
Torek: piščančji file v omaki, makaroni, zelena solata, puhast puding. breskva
torek:puranji sote,riž,radič solata,kompot sreda:makaronovo meso gratinirano s sirom ,zelena solata,jabolčne kroglice četrtek.pasulj z klobaso,solata,domači kruh petek:ocvrt osličev file,krompirjeva solata,puding ekorenci
Kje pa je Dragička? Tanjika82
ponedeljek: goveja juha z rezanci, piščančje meso v koščkih, džuveč, testenine svedrčki, zelena solata z radičem in koruzo, jabolčni štrudelj od včeraj torek: zelenjavna juha, panirano piščančje meso, cvetača z drobtinami in smetano, pire krompir, zelena solata , rdeča pesa (dobrote za porodnico) sreda: goveja juha, pečene postrvi, krompir v oblicah, brokoli s smetano, rdeča pesa, zelena solata z radičem četrtek: juha, palačinke z skuto in špinačo vse še popečeno, za moške pa svinjski zrezki in popečen krompir, zelena solata z koruzo NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti