Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

orba

Čorba z jurčki, piro, porom, korenčkom ter domač pirin kruh.

katti

mzm: a ni res sedaj slika lepša? Po moje bi se mogel kozarec z vinom celi videt, bi bilo še lepše.

ežoj

danes; rižota  z jurčki in sladko smetano, velika skleda mešane solate, in domači kokosovi rogljički,

jutri: goveji golaž z metuljčki, pa spet skleda solate, za sladico pa morda puding s smetano potem pa verjetno sneg kidat, .

buča

ežoj je napisal/a:

mzm: a ni res sedaj slika lepša? Po moje bi se mogel kozarec z vinom celi videt, bi bilo še lepše.

ežoj

mzm

MZM upam, da imaš še kaj mineštre od včeraj, da bosta s študentom končno prišla do prave kompozicije

MM

Morda je pa tud mineštra plastična, kot ežojeve ribe, brokoli itd...............

rimljanka

mzm
Včeraj : goveja juha z rezanci, dunajski telečji in piščančji zrezki, pomfri, paradižnikova in kumarična solata Danes: sinček - zgodnje kosilo -goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, ostali pa gremo v kitajsko restavracijo, ker ima hči rojstni dan Zdaj pa hitro v shopping- adventi venček potrebuje še malo okraskov, pa po darilo za hčerko

Saj veste, da ste pohvaljeni do Novega leta , ampak Neni in njenemu možu pa moram povedati, da mi je všeč, kako narežeta zelje za solato. Točno tako kot je tudi meni všeč. Saj moj naredi dobro, ampak nareže tanko, tanko.

naor

Danes sprememba plana. Glede na vremenske razmere nekaj bolj kaloričnega:

- matevž

- kislo zelje

- pečenice

Po kidanju snega(?) malica:

- kruh, namazan z ocvirki, čebula, vino

(zaenkrat se takole lepo odpadlo listje še vidi..)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti