filana paprika, pire krompir in zelena solata
![]()
![]()
![]()
![]()
filana paprika, pire krompir in zelena solata
![]()
![]()
![]()
![]()
| rimljanka je napisal/a: |
| O, vidim, da tudi Vikingi jedo koprive in regrat, če jih pripravi lisicka. Danes pri nas: zelenjavno-mesna enolončnica z mešanimi žitaricami, kos kruha |
Kaj jim pa drugega preostane ![]()
V cetrtek so bile se kar palacinke od srede
Vceraj sem bila pa zelo produktivna in sem ocvrla 1 kg ocvirkov, naredila 6 kg pecenic in medtem, ko sem imela koline, sem spekla tudi pizzo
.
Ce mi pa uspe pogruntat, kako prilepit sliko sem noter, pa uzrete tudi tisti lepi kup klobas, heheh
zvitorepkaHehehe, pa le nisem tako neumna ![]()

Lisička, skrij to pohujšanje,
, drugače boš nenajavljene obiske dobila!
Katrca11
Oj, lisicka kako prijetno te je zaslediti. Inspiracija za kuhanje je tvoj tedenski meni in pecenice (okrevam od operacije srcnih zil ne smem teh dobrot vec uzivat, toda regrat in motovilec bo pa super, da se zile ponovno ne zamasijo).
![]()
![]()
![]()
Danes: domača morska![]()
![]()
![]()
pica.
za moška.
![]()
mopsika
Danes na sporedu spet pizza (odkar so sli skoraj vsi otroci od doma, imamo kar naprej ostanke..... se vedno se nisem naucila kuhat samo za 3) ![]()
Kakšnih 40 let je minilu, ko sem prvič jedla jagnjetino. Bili smo v Bosni na sindikalnem izletu in dobili za večerjo jagnječjo pečenko. Kolikor se spomnim se nam ni zdelo, da bi bilo karkoli narobe z jedjo. Ampak eni smo posledice večerje čutili že ponoči, drugi prihodnje dan, ko sta avtobusa (bilo nas je okrog 100) morala ustavljati na najbolj nemogočih mesti na poti na Kozaro. Takrat sem rekla jagnjetina enkrat in nikdar več.
Včeraj pa je sin prinesl domov lep kos jagnjetine in na njegovo željo sem danes le to spekla. Malo sem pokukala po receptih na kulinariki, malo sem delala po občutku in rezultat je tako dobra pečenka (za prste polizat), da bo pri nas prav gotovo še na jedilniku.
Malo sem nasmetila, upam da ne bo preveč moteče.
Prijetno sobotno popoldne
regicaSobota: ![]()
![]()

Pozdravček!
| Amelia je napisal/a: |
| Oj, lisicka kako prijetno te je zaslediti. Inspiracija za kuhanje je tvoj tedenski meni in pecenice (okrevam od operacije srcnih zil ne smem teh dobrot vec uzivat, toda regrat in motovilec bo pa super, da se zile ponovno ne zamasijo). |
Amelia, zelim ti cimprejsnje okrevanje!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči