Če zamrzujemo surove in blanširane gobe, zakaj kuhanih ne bi?

Široki rezanci z grahovim pestom
Če zamrzujemo surove in blanširane gobe, zakaj kuhanih ne bi?
Haha, saj res
. Hvala za hiter odgovor!
Jutri je nedelja. Bo juha (kokošja), svinjski zrezki po pariško, restan krompir in kristalka. Spekla pa bom palačinke, namazala z orehovo filo in marmelado in ponovno spekla v pečici.![]()
danes v studentskem domu:
korenckova juhica in svinjski zrezek z matevzem ter kislim zeljem

Brezmesna repna jota. Palačinke. ![]()
![]()
Danes: dušeni goveji zrezki, en pozabljen popečen paradižnik, popečena polenta, radič

in v čast prijateljici jeseni, ki je prišla kot se šika, jabolčni zavitek

evviva jesen ![]()
lp
danes družinsko, mesni polpeti in krompirjeva solata s kumaro, za vegetarijanko zelenjavna lazanja, ki smo jo potem še ostali jedli, zraven je bila še zelena solata z radičem in paradižnikova solata:

Miška, krasen štrudel, pri meni bo jutri ali pa jabolčna pita, bom videla kakšne volje bom. Prej pa filane paprike in pire krompir.
Ja, vesela sem jeseni, ampak upam, da bo malo povišala temperature, da ne bo treba še kurjave zalaufat( lepo slovensko). Že tako bo dolga, temačna zima. Edino vroče ne bo. ![]()
![]()
Takole sva jedla. Včeraj špinača iz mojega mini vrtička, pire krompir, sir Camembert v srajčki.
Danes iz špinače in krompirja, ki je ostalo, njoki, poleg suhe gobe v omaki, pečena piščančja prsa ter za začetek jeseni slastna, ravno prav sočna jabolčna pita
potem pa še kava in caj.

danes v studentskem domu:
losos in kus kus z zelenjavo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami