ČETRTEK:
Dušeno kislo zelje, krvavica, pečenicain suha klobasa, ajdovi žganci zabeljeni z ocvirki:

Pozdravček!
ČETRTEK:
Dušeno kislo zelje, krvavica, pečenicain suha klobasa, ajdovi žganci zabeljeni z ocvirki:

Pozdravček!
Kako ste pridni vsi s temi slikicami, lepo je pogledat in spočit oči ob takih dobrotah.
Danes smo pri nas imeli filane paprike, pire in solato,
jutri pa po predolgem času prebranac in sv. rebrca (da te kap) ![]()
Lp
ursiiiDanes bo na mizi: juha z rezanci, tagliete, puranji zrezki v salsa omaki in zelena solata
mojezlatoDanes: goveja juha z rezanci, ajdovi krapi, motovilec z koruzo
Jutri: zelenjavna juha, pohani osliči, dušene bučke, motovilec
NENA58Včeraj pečenica in krompir v zevnici:

Danes: ponarejena juha, paniran piščanec, krompirjeva solata s kumaricami in malenkost majoneze:

Danes segedin in jutri pa fižolova juha s pridihom krače.
tanjajpri nas danes Žogica Marogica.
aja, ups! pogovarjamo se o kosilu ... potem pa nič oz. kosilo "znajdi se sam" ![]()
ps: jst tuki lačna, vi pa vse te fotke kosil prikazujete?!?!?! ![]()
Mamka Bršljanka
Hja mamka,
se pač nisi najbolje znašla, ne?
Mi smo se danes znašli s fuži (kupljenimi pri sosedu, prav dobri!) s smetanovo omako, na vrh smo naribali zadnjo skorjo stare kranjske gavde, ki je nihče več ni hotel (mogel) jesti; zraven pečena paprika v solati. Za večerjo bodo poskusni flancati.
SonjaVčeraj: Tunina pica, zelena solata s fižolom
Danes: kisla repa, ajdovi žganci in pečenice![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Orehova potica po receptu moje mame