Danes na jedilniku:
bučkina juha s zdrobom, morski list v pivskem testu, kuhan krompir in brstični ohrovt, radič s fižolom, sadna kupa s smetano, kava in lešnikovi brizgani piškoti...dobro je bilo
Lp, Saša
Mir in dobro!Danes na jedilniku:
bučkina juha s zdrobom, morski list v pivskem testu, kuhan krompir in brstični ohrovt, radič s fižolom, sadna kupa s smetano, kava in lešnikovi brizgani piškoti...dobro je bilo
Lp, Saša
Mir in dobro!SOBOTA:
Pražganka z umešanim jajcem; turške "jufke" nadevane po moje; motovilec s čičeriko:

Pozdravček!
Danes smo pa vsi jedli čisto svoje stvari. Na mizi so tako bile: bučna kremna juha, zelenjavne tortilje, ostanki včerajšnjega kareja, jajčna omleta s hrenovko in sirom, radiči v solati. ![]()
![]()

Pasulj, nič ne ![]()
Danes: palačinke v juhi, rižev narastek s slivami
Grenadirmarš in zeljna solata z veliko fižola.
polarbearDanes je bila kljukuša,
jutri bo brokolijeva juha in skutini štruklji.
Mi pa smo bili danes v pizzeriji Parma v Ljubljani.... Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| Trixi je napisal/a: |
Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti... |
Še sreča.....................![]()
Danes pri nas: polnjena paprika, pire krompir
Trixi, nic ni vec isto kot pred dvajsetimi leti. ![]()
Mi smo bili pa sinoci v moji najljubsi sushi restavraciji. Danes pa se kar razmisljam, kaj bi.
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Zviti krofi