Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes bo:mesni zvitki(recept od mm),pire krompir,radič,kava,pa domači piškoti lep dan še naprej ninkica
gov. juhica, ribe-postrvi,krompir z blitvo, kaj solate in mozartova torta tanjaj
Kuhane konjske klobase, dušeno ksislo zelje in ledenka s koruzo v solati. Na sladico smo šli ven... lidka [sonce]
Tunini zrezki povaljani v koruzni moki ter pečeni; Kuhan krompir z blitvo; Zelena solata. Pozdravček!
Goveja juha z ribano kašo, prutninski ragu z šampijoni, krompirjevi svaljki s skuto, zelena solata, evin štrukelj. breskva
Goveji zrezki v omaki, njoki... Roncolino
Goveja juha z rezanci, štefani pečenka, skutini njoki, zelenjavna omakica in zelena solata. Pozdravček!

Mi smo danes jedli juho iz govejega repa z rezanci, potem pa za otroka puranji file v smetanovo gorčični omaki in zraven krompirejvi kroketi ter riž, za moža lisičke v omaki in riž z ingverjem in kurkumo ter koriandrom, jaz sem jedla kuhano govedino, oba z možem pa še rdeč radič v solati.

Za poobedek pa machiatto v kavnih skodelicah, kot sladoled, kar sem kupila pri Bo frostu. Božansko.

Ponendeljek: čili con carne

Mamamia

mamamia
Goveja juha z zdrobovim žličniki, pleskavice, krompir in koleraba, kitajsko zelje s fižolom v solati, malinov in jogurtov sladoled s sladko smetano. breskva
Goveja juha z zdrobovimi žličniki,puranji zrezki v omaki,njoki,motovilec s fižolom,za posladek pa ledena torta s sadjem(borovnicami) jutri:ostanek goveje juhe,dušeno sveže zelje,pire krompir,govedina kalcicl Sporočilo je spremenil(a) kalcicl dne 21. dec 2008 21:28:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti