Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juha s knedlima od sira pohana piletina humus (namaz od slanutka s pastom od sezama) crni kruh Lidija...
Ponedljek: barvita pisana rižota, kumarična solata. Torek: enolončnica s stročjim fižolom, mentolov sladoled. breskva

Zelenjavna juha in anine rezine (če uspejo)

MM
Zivjo, jaz sem pa nova! Imam eno vprasanje: ali lahko dam kuhati dve razlicni vrsti riza naenkrat v vodo? vprasanje je nujno, ker se mi mudi za kosilo. Hvala in lepo se mejte Mixi mixi
pileći saftić riža i grašak zelena salata muffini s komadićima čokolade Lidija...

mixi je napisal/a:
Zivjo, jaz sem pa nova! Imam eno vprasanje: ali lahko dam kuhati dve razlicni vrsti riza naenkrat v vodo? vprasanje je nujno, ker se mi mudi za kosilo. Hvala in lepo se mejteMiximixi

Načeloma lahko. Preveri le čas kuhanja na obeh škatlah. Tistega, ki se kuha dlje, stresi v vrelo vodo prej, drugega pa po določenem času. Jaz večkrat tako naredim, ko mi ostaja mala količina različnih rižev.

Julija

torek: svinjski zrezki v smetanovi omaki, sirovi tortileni, mešana solata

Julija
Hvala Julya. Ratala mi je ODLICNA rizota po receptu Sefa Sebastjana. Njami! mixi
Včeraj: Pasulj, sladoled Danes: Piščančja juha, borovničeve palačinke Jutri: Grška piščančja pita, tzatziki Četrtek: Rižota z jurčki, sladoled Petek: Ocvrte bučke, tzatziki (Ravnokar sva se vrnila iz Grčije in sva skoraj obsedena z njihovim tzatzikijem)
Danes bo piščančji paprikaš, svaljki ter zelena solata. Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti