Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mami pravi, da bomo imeli očiščevalni dan, zaradi pretiravanja z jedačo med prazniki. Torej vemo kaj sledi: sadno zelenjavni dan in veliko vode. Kaya***
kelj s junetinom čokoladni puding Lidija...
Sadno zelenjavni dan, da razbremenimo telo od preveč dobre hrane med prazniki. LP! fakin712
včeraj: goveja juha, sirove palčke, pečena zelenjava, solata danes: sirovi štruklji, kompot marelica
sarma in krompir. zinka
sreda: sirovi štruklji, solata ali kompot po želji zame pa en velik pisker zelenjavne juhe in ogromno solate ) Julija
Tudi mi bomo jutri razbremenili preveč obtežene želodčke in bodo za kosilo samo špageti s tuno in za posladek, ker imam še kakšen liter domačega mleka, ptičje mleko. Kyara
Včeraj: sarme Danes: porova juha Jutri: šobska solata (se čistimo).
Danes sva bila na kosilu pri fantovih starših: jedli smo pa govejo juhico, krompirjeve njoke, pečenko iz divje svinje, korenček v soku od pečenke, pečen skup z njo in kuhan brstični ohrovt, za sladico pa panacota z jogurtom in prelivom iz malin. Je bilo seveda dobro, samo sem vse skupaj kako uro za tem spet videla... Veri
Joj Veri , nič ti nisem fovš. Bogica. jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti