Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes mini pleskavice, zeljna solata, toast kruh, čebula, skutna pita z breskvo na listnatem testu, radler in kava  

NutellomAnka

Danes je nudil pušel šank Pri Balenki: koromačeva kremna juha, goveja juha z jetrnimi knedeljni, ješprenj s papriko, renstan krompir, pečen kifeljčar, pečenka s hrustljavo kožico, pečen piščanec, ocvrt piščančji file, popečene bučke, ena omaka malo pikantna, endivija, kumarična solata, stročji fižol v solati, jabolčni štrudelj, sladoled, pivo, radler, voda, kava... 

Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 29. jul 2018 18:43

danes in jutri goveji zrezki v omaki s šampinjoni, pire in paradižnikova solata

Ognjič je napisal/a:

Danes je nudil pušel šank Pri Balenki: koromačeva kremna juha, goveja juha z jetrnimi knedeljni, ješprenj s papriko, renstan krompir, pečen kifeljčar, pečenka s hrustljavo kožico, pečen piščanec, ocvrt piščančji file, popečene bučke, ena omaka malo pikantna, endivija, kumarična solata, stročji fižol v solati, jabolčni štrudelj, sladoled, pivo, radler, voda, kava... 

Ognjič

Pa kaj so ponovili dogodek izpred kakšnega tedna

rrr

Danes:     šmorn

kristalka in motovilec

breskve

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
ribaracarak je napisal/a:
Ognjič je napisal/a:

Ognjič

Pa kaj so ponovili dogodek izpred kakšnega tedna

rrr

Skoraj res, ja...edino novih kandidatov za ženine in neveste ni

Ognjič

Danes:     špageti z bolonjsko omako

kristalka in motovilec

nektarine 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Predvčerajšnjim smo po namestitvi šli nekaj pojest- moja dva žar varianta, jaz rižoto s škampi.

Včeraj smo imeli testenine z omakami- mesna ( ki sem jo prinesla s seboj), sveža paradižnikova  jaz še z dodatkom gamberov...) zeljna solata z zeleno solato od doma.

Danes  je mož pekel oradi na žaru, zraven je bil pečen domač krompir, domača blitva, domač stročji fižol v solati...

Imamo se krasno, piha, ni prevroče, hladno morje....jupi...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 31. jul 2018 21:37

Včeraj: dušeno zelje z makarončki.

Balenka

Danes: boranija, pire krompir, solata več vrst, z domačega vrta.

Končno se je Balenka ustavila, to pa je bil    -maraton!

Katrin11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti