Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

japaja je napisal/a:
Pa sej se hecamo, Marelica, no... Čeprav jaz zeleno solato, ko pridem s trga, najprej IZ VREČKE vzamem japaja

Ja saj vem....

sreda: pečen krompir z bučkami, solata

četrtek: riž z jajcem in bučkami, solata

petek: pri babi fižolova juha z rižem in palačinke

sobota: ričet

marelica
danes: ocvrti oslič in sardelice, krompirjeva solata (skutina torta, ostala od včerajšnjega obiska) sobota; polnjene paprike, pire krompir, kompot nedelja: gov. juha, gov. zrezki v omaki, kruhovi cmoki, mešana solata (rožičeva potica) galja
Danes sem sama doma zato : stročji fižol s kislo smetano jutri: goveja juha, pražen krompir, govedina, zelena in fižolova solata, štrudelj buča
SOBOTA slivovi cmoki ninkica
PETEK:ocvrt osličev file v pivskem testu,krompirjeva solata,lešnikov puding SOBOTA :segedin golaž,jabolčni zavitek NEDELJA:goveja juha z domačimi fritati,pečene perutničke in svinjska vratovina na žaru,pečen krompir iz pečice,pečena paprika,šobska solata,nepečena kokosova rolada ekorenci
jutri:sirova pita,jogurt golubić
včeraj, porova juha in slivovi cmoki. danes, goveja juha z rezanci, kuhana govedina in pečen piščenec, zelena solata s fižolom ali krompirjem. Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 27. 2009 19:20
NEDELJA: piščančja juha z rezanci,pečena svinina,pražen krompir,radič v solati,višnjeve rezine ninkica
danes: goveja juha, pečen krompir, kuhana zelenjava, ocvrt piščanec, zeljna solata tanjaj
Ponedeljek pečen piščanec v voku z veliko zelenjave (paprika, čebula, paradajz), zelena solata, Goveja juhca (od danes) Torek zelenjavna rižota (zame), zelenjavno mesna rižota za moža in otroke, lečina juha, zelena solata Sreda polnozrnate testenine z zelenjavno omako in tuno, solata, za otroke še palačinke. Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 27. 2009 22:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti