Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, to se pa kr lepo Rimljanki zahvali..., je zadnjič "prepovedala" razvrat v tvojem ribniku (kao da bomo me punce ves prostor zasedle in za ribe ne bo dovolj ostalo...), zdaj pa maš k nimaš! O, mega, 3 ?!

Danes:

- ena mineštrone juha iz vrečke

- nekaj kosov pohanega piščanca

- jagode

Jaz pa danes:

- zajtrk: jagode

- malica: jagode s poprom in balzamičnim kisom

- kosilo: jagode v solati z regratom, rukolo, limono, sladkorjem, soljo...

- malica in večerja zame: jagode, enkrat s smetano, drugič še ne vem kako

Včeraj naletela (itak vedno naletim) na težko akcijo španskih jagod, 1,49€ dobri 2 kili jagod... bi bil greh pustiti jih v trgovini

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 13. 2011 15:29
današnje kosilo: školjke na buzaru, zraven pa kruh in polenta s parmezanom beva

Danes: riž s papriko in korenčkom, sardele, regrat z jajčko.

gobica1402

Sashika, hitro pridi, samo še dve sta ostali.

Pozdravček!

Včeraj: svaljki v družbi govejih zrezkov in zelenjave, svaljski v družbi piščančjih zrezkov z bučkami v smetanovi omaki, solata

imag0068_595_02imag0067_595

Danes: basmati riž + piščanec z zelenjavo in indijskimi oreščki, pa seveda solata ni manjkala..

imag0075_595

Bojanca
Danes: bograč s črnim kruhom, sladica: skutno višnjevo pecivo (recept iz baze). Jutri: zelenjavna juha, na ajdovi kaši pečen piščanec, solata z domačega vrta. regica

Danes:zelje s korenčkom na banatski način, klobasa, svež domač kruh, mešan kompot

slike_399_595

Jutri, prav gotovo, skutine palačinke,naredila Dragička lušte.

arima

Bojana, tile svaljki na prvi sliki izgledajo pregrešno dobro! jgirl

novo_003_595

Danes sem porabila ostanke: pol vrečke juhe, kar sline so se mi cedile na poti domov, potem pa:

- ostanke od polente z zelišči sem narezala na rezine in jih vrgla na malo prepraženo čebulo, potreseno z malo vegete, poprom in mešanico mediteranskih zelišč; ko je bila polenta pregreta in že malo v koščkih, sem preko vrgla še stepeno jajce in med mešanjem lepo zapekla; zraven skleda solate in kozarec vina, vse skupaj: nebeško.

Jaz za kosilo zelo rada porabljam ostanke od drugih, polento sem dobila od tašče.

Za preostali del družine se pa zjutraj pripravila piščanca v ostrigino-sojini omako z veliko zelenjave, tudi s čajoto (narezano na tanke rezine). So kar predli.

Mamamia

mamamia

Danes spet nedolžna pirina mineštra in

sdc16375_595

kolački iz baze

sdc17112_595

Aha, japaja dozoreva, iz zelene prehaja v rdečo

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti