Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

japaja:hvala za pohvalo tako paše če kdo kdaj reče ,da si priden!Zato pa se jaz trudim,da mojega škrata čim večkrat pohvalim!To je res neko čudežno zdravilo! danes:sarme(do sedaj smo moral jabolka porabit sedaj smo pa ugotovili,da je še kar nekaj zelja v čebru),kruh!sladoled in kapučino za sladico! nejčica

Rižota z gobami.p4110005_595

Elea

TOREK:

Kostna juhica z zdrobovimi knedlčki; svaljki, grahova omaka, pečeno piščančje bedro; zelena solata:

picture_4504_290picture_4501_595

Pozdravček!

Torek:

makaroni z mesno omako, za sladico: JAGODE

larci

Pomladna juhica z razno zelenjavo in nekaj lisičkami, pražen krompir, bečeno kurje bedro, zelen radič v solati.

Lep dan!sam_1642_595sam_1643_595

irenakr
včeraj: makaroni z mesno omako, rdeča pesa v solati danes: segedin z repo, kruh, zbirčne metke pa raviole s satarašem beva

Danes:

- čemaževa juhica s pšeničnim zdrobom

- rižota z vršički divjega hmelja

- puranji file na putrčku

Poobedek:

- verjetno horizontala, dokler nekdo ne skuha kavice

japaja

Matr, ko pogledam, vsi imate ( se mi zdi zmeraj ) boljše kot jaz. Za danes bi se težko odločil, a bi raje kosil pri dragički ali ireni. Ker od tega ni nič, sem mogel sam nekaj naredit ( tokrat brez pomoči konzerve, ne, ne, ni nič omaka a la bologneze, ampak, ne vem zakaj  a la trboveze ):

img_0124_595sedaj bi najreje bil z japajo v horintozali ( dokler nekdo ne skuha kavice, pa ne prehitro, lahko mal počaka )

Matr, omega tri mi je čist na nuli, še bom padel v kakšno omega komo!

ežoj

No ja, ežoj, tudi tvoje kosilo ne zgleda "švoh" jaz pa sem danes imela govije zrezek v smetanovo-sirovi omaki, kruhov cmok (domač, itak) in zeleno solato. Za sladico pa na sprehod, preden se ulije

JJ

Danes malo čudna kombinacija, je blo pa dobro - bolognese omaka. Potem sem odkril,da doma ni nikakršnih testenin. Se mi ni ljubilo v trgovino. Sem v shrambi najdel mlince. In smo imeli bolognese omako z mlinci in zeleno solato.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti