Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TIle dnevi mi minveajo s svetlobno hitrostjo in brez reda, ki se kaže tudi v naši domači prehrani. Danes končno na starih tirih.

Goveja juha, široki rezanci s šparglji in koščki pancete. Zelena solata z redkvicami, kalčki in lanenimi semeni.

Vilma
Danes: Čičerika s testeninami in zelenjavo, domač jagodni sladoled. Jutri: faširani zrezki, krompirjeva solata. breskva

Danes pa sem naredila rižotko s piščančjim mesom,korenčkom,papriko in seveda curryem .. + Brokoli

larci

sdc17281_595

sdc17318_290

Danes smo imeli polentino torto malo drugače in skledo plešaste solate (smrdljivke). Nabiralništvo je v polnem teku!

pinka, samo panine in vodo v torbo, malo bencina v avto in te čaka jedilnica

Ej, ežoj, kje praviš, da se zavije na levo?!

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 14. 2011 19:43

ežoj je napisal/a:

JanisJoplin je napisal/a:

Pri nas pa danes domača pica................

JJ

Zanimivo, da nobena ne napiše: pri nas danes domači tič.................seveda je mišljena kura ali petelin iz domače vzreje, ............ kaj ste pa vi mislili?

ežoj

Ko bo na sporedu, te bom obvestila

JJ
- ričet z rebrci in rižota z morskimi sadeži, zelena solata, jabolčni štrudelj - zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, kompot - goveja juha s kašo, piščančji paprikaš, špageti, zelena solata, puding - zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata, kompot - goveja juha z rezanci, telečji kare iz pečice, pečen krompir, šparglji, zelena solata, jabočni -skutni štrudelj NENA58

Danes:

- ričet z dodatkom kisle repe, črn kruh

- palačinke z regratovim medom in limono

- zame skleda solate Zadnji zdihljaji (regrat s krompirjem)

Posladek:

- obisk žlahte kontra Gorjancem; upam, da pade kakšna oljčna vejica

japaja

Mišzmoke, kakšno glazuro pa imaš tam na polentini tortici?

japaja
Včeraj: cvetačno-čemaževa krem juha, palačinke in jabolčno-borovničev kompot Danes: ribji file in mladi kifejčar iz pečice, regrat z jajci
Včeraj smo imeli nori dan- priprave na maturantski ples. V hiši smo gostovali stilistko in frizerko, ki sta poskrbeli za videz maturantke in še za drugo mojo hčerko, zato sem pripravila nekaj na hitro za vse: njoke (mlinotest), sirova omaka (Barilla)- presenečeno okusna, pa moja melancanova-paradižnikova omaka z čilijem, berivka Danes pa za malo utrujene prija: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, mešana solata Jutri: zelenjavna juha, kumarična solata, v kosih krompir, ribji fileji Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. 2011 13:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti