Danes nismo nič kuhali- hčerko smo peljali na kosilo v kitajsko restavracijo za njen rojstni dan.![]()
Za večerjo pa bo goveja juha z rezanci.

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Danes nismo nič kuhali- hčerko smo peljali na kosilo v kitajsko restavracijo za njen rojstni dan.![]()
Za večerjo pa bo goveja juha z rezanci.
Rimljanka, si tudi ti stisnila pesti za Jerneja? Meni so skoraj členki popokali, a se je splačalo!!!
Danes sva jedla pečenega brancina, krompir v kosih in cvetačo z drobtinami. Prejle pa sem spekla margerito, nujno je bilo treba porabiti sir. In tako bomo jedli in gledali tv program, kaj pa kg?
![]()
![]()
Danes milijonska juha, testenine - školjkice, mesna omaka iz zaloge in zelena solata

Seveda, naor, splačalo se je, mu res privoščim to zmago. Kako iskreno je govoril! ![]()
Iz povojev se je rodilo tole:
goveja juha z domačimi rezanci in korenčkom,
pire krompir in zajček v smetanovi omaki (eh, saj vem, da je kunec),
endivija solata,
breskvice
![]()
![]()
![]()
Danes:
rizota s papriko , paradiznikom in ![]()
endivija in radič s
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Dragička, vas lahko prosim za recept te ohrovtove enolončnice? Namreč hčerka se je odločila, da poje več zelenjave in ji moram rečt, kar uspeva.
Hvala
Danes goveja juha z vlivanci, za fanta meso po dunajsko, za naju s hči popečen puranji zrezek, pražen krompir, mešana solata
Recept sem napisala v bazo, Špela100, tebi sem pa poslala na ZS. ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem