danes goveji koščki v omaki s korenjem, porom in šampinjoni, pire krompir in mešana solata

danes goveji koščki v omaki s korenjem, porom in šampinjoni, pire krompir in mešana solata

Jutri pa zelenjavna enolončnica z mletim mesom in domačimi testeninami ,za posladek pa štrudl z rabarbaro (praznimo zaloge iz zamrzovalnika) ![]()
Včeraj piščančja obara s knedeljčki.
Danes sarme in kruh.
Danes pizza Margerita iz Hofra z domačimi dodatki, jutri kremna juha iz jurčkov, blitva s krompirjem, pinjolami in česnom, orade, mešana solata.
![]()
![]()
![]()
Danes:
obara ![]()
![]()
z vodnimi žličniki
zabeljeni ajdovi žganci
![]()
![]()
![]()
![]()
Petek:
![]()
Goveja juhica (od včeraj); ravioli na drobtinah; solata (štrucar, rdeči radič, fižol, govedina iz juhe)

Pozdravček!
Opala, čel teden sem tule manjkala.
Danes: rizi bizi, naravni sv. zrezki, zeljna solata, še malo jogurtove strjenke.
Za moje meso po dunajsko, zame file postrvi zlatovščice z mandlji, pražen krompir, mešana solata
danes piščančji fileji po dunajsko, pomfri iz pečice, na pari kuhan brokoli, mešana solata

Fižolova juha, zelena rižota z verzoto (listni ohrovt), ocvrt piščanec, solata kristalka s fižolom in paradižnikovimi kockami, jabolko
Za verzoto (listni ohrovt) kakšno leto nazaj še slišala nisem, zanimiv okus in lepo zgleda zelena rižota na krožniku.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Pirini svaljki s pršutom