Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   pečeni koščki domačega ,   prazen ,   motovilec in domača solata,  

mopsika

Včeraj goveja juha, pečen domači krompir s peteršiljem, dušene kolerabice za vrta, meso iz juhe, zelena solata z mlado čebulo in rukolo

danes ( spet) praznovanje : popečene breskve z mocarelo

čevapčiči, pomfri,

zelena solata, pečena paprika s česnom in peteršoiljem, ajvar, mlada čebula

pehtranova potica, sladoled s smetano 

tabu

pri nas danes razširjena družina - kosilo za 9 oseb - goveja juha z rezanci, orade in brancin na žaru, blitva (domača) s krompirjem, piščančji dunajci (za mlada, ki ne marata rib) ter prvi domač pečen krompir, zelena solata z vrta s paradižnikom. Za sladico pa jagodna pita, sladoled, jagode, smetana in kava.

http://www.mojalbum.com/tajda

Ha, darjuška, tako je to, ko se družina malce razširi ... Jaz sem danes sicer za okrnjeno družino kuhala, saj je hči na morju, a sem njenemu odnesla porcijo piščančjega curryja in dva kosa naana, ker vem, da ima to rad.

Torej sem že povedala, kaj smo mi (že spet) jedli: indijski piščančji curry in naan:

mamamia

Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si  z možem  privoščila češnje.

Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes pečena vratovina, pečen krompir v pečici, zelena solata, borovnice

Danes:   ocvrti zrezki po dunajsko,  pečen, domača solata, jagode.

mopsika

Mesna omaka, špageti, paradižnikova solata, tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sobota: klobase, pire krompir, dusena cebula in paprika kot priloga

Nedelja: ocvrti piscancji zrezki, mlad krompir iz pecice, porova prikuha, solata

Ponedeljek: paradiznikova juha s kuhanim jajcem in kruhovimi kockami, kasneje pa ogromna skleda sadne solate s stepeno sladko smetano 

zvitorepka

Včeraj: Kremna zeljna juha, špinačni široki rezanci z bučkami v smetanovi omaki, domača solata.

Danes: Domača tunina pica, zeljna solata.

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti