Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: mleta pečenka, pečen krompir, mešana solata

breskva

Satilon, sva že dve, ki najraje kuhava čez vikend. Jutri bo goveja juha, košutini zrezki v gobovi omaki, pečen krompir, solata in seveda nedeljska sladica - tokrat bojo sadne košarice.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Nedelja:                                  

Kokošja juhica; zmečkan krompir z zeleno, dušen korenček, puranji z. po pariško, jogurtova omakica;

mešana solata:

Pozdravček!

Danes:   sv.vratinav čebulni in omaki, pražen, kristalka,pecivo.

mopsika

Danes pri nas:

paradižnikova juha z domačo ribano kašo

pire ,  zrezek v česnovi omaki z jurčkovim prahom

domač motovilec, radič in sveže zelje z  oljem in fižolom

rdečega

rimljanka

Ja mopsika, rece se jo tako drugace je pa to kar navadna stefani....stos je v sestavinah...poleg klasicnih jajce, drobtine, sol, poper, dodas se parmezan, panceto in paradiznikovo mezgo Recept sem nasla na kulinarika.net. Danes pa za kosilo krvavice, kislo zelje in matevz zabeljen z ocvirki. Za sladico pa skoki, upam, da bo vreme in rizev narastek

satilon

Hvala,Satilon.

mopsika

Včeraj (širše omizje) in danes (ostanki od včeraj za majhno omizje):

vratovina, pečena na zelenjavi, z omako iz te zelenjave, dodoli in ajdova kaša z rižem, solate pa motovilec, uzbekistanska zeljnata (zelje, korenje, čebula, koper), kristalka in rdeč radič; sladica - pecivo z naribanimi jabolki in orehi, nimam pojma kako se mu reče, peče ga mama; aja, pa prej goveja juha z rezanci in jetrnimi knedli

mamamia

Danes smo bili na izletu v Planici, sin je užival v sankanju, bilo je pestro dogajanje, na poti domov smo se okrepčali v Kranjski gori. Moja dva sta jedla pico, saj je ob prihodu prav zadišalo, jaz pa sem rižoto s škampi. Bilo je odlično.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

včeraj še enkrat goveji zrezki v omaki, pire in mešana solata

danes goveja juha, piščančji fileji z gorčico, pomfri in rdeča pesa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti