Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   zlozenka ali musaka po moje:   ,    solata,   breskve.

Po kosilu naredila 16 velikih   paradiznikovega shranka-čudovitega, mesnatega

volovsko

To je začetek, drugi teden dobim še večjo količino

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. 2016 18:33

makaroni z jajci in rdeča pesa

čebulka

Moje zlato, tudi jaz te lepo pozdravljam in uživaj v pomoči tašče  in dragocen čas posveti svojima sončkoma in dragemu. 

Pri nas pa sva si danes  zaradi opravkov s sinom pripravila kosilo na hitro- popečeni fileji piščanca, popečen krompir v koščkih,rdečo peso. 

Možu pa sem pripravila  krompirjevo solato, zraven bo kranjsko klobasa, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: pohane bučke in kumare s krompirjem.

mamka

pečena vratovina (zrezki), potenstano zelje s koščki krompirja 

majaos

danes ostanek makaronflajša za moža, jaz pa testenine z zeljem ala zeljne krpice, paradižnikova solata

Ker imam paradižnik za skuhat v omako za zimo, ga bo nekaj tudi za v solato s čebulo in mozzarello, všečna misel mi je pa, da bi si spekla ribo, ki še čaka na ponev varno v skrinji

Pripravila bom pa za kolegice še chessecake  tako da bo tud posodo za polizat in seveda še kaka žlica namenoma ostane v njej, ja je treba probat

Pa bo seveda in mogoče še lubenica.

NutellomAnka

Danes:   domača pica,  za moški del,     breskve,  ,   

mopsika

Včeraj: prežganka, kaneloni in paradižnikova solata.

Danes: krompirjeva juha, palačinke z marmelado, breskov kompot.

Balenka

čevapčiči in kumare s krompirjem in jogurtom v solati

čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti