Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri ribniku organiziral dežurstvo, nikoli ne veš kdaj bo kakšno kofetarico ( bog ne daj ) trofila kakšna aritmija ( zaradi preveč zužitega kofeta ) in se ji bodo zaluštale zlate ribice, pa kako to bodo razumeli njeni domači.............

Danes pri meni, čorba od ohrovta:

img_8104_595

ežoj
Danes: rižota s suhim paradižniki in rukolo, zrezke, zelena solata breskva

Danes:

- doma spečena pica iz vsestranskega testa (še kar uspela)

- cockta

- klementine

Posladek:

- kontrola spomladanskih oblačil (nekje baje že zvončki kukajo iz zemlje)

japaja
Včeraj: popečen piščančji file, prosena kaša, dušen koromač, solata s korenčkom Danes: graham rezanci z rdečo papriko in dimljenim lososom, solata Jutri: mariniran popečen tofu s praženim sezamom, krompir v kosih, paradižnikova omaka z začimbami, endivja Ninja24
Zaradi bolezni imamo kar po dva dni enako tor: ješprenj, domač kruh sre: ješprenj, vanilijev puding z ananasom četr: puranji golaž, polenta, zeljna solata s porom pet: golaž, pire pa dobro zdravje vam želim,lp tabu

Mi pa ševedno zelenjavno juho in baklavo tolčemo.

lp

mzm
jaz pa vztrajam pri joti :D jutri je pa petek, grem na lepše jest (beri: uživati ugodnosti študentske prehrane na bone, in to ni mišljeno sarkastično :P) tunna http://titabota.blogspot.com/

No, saj srnin golaž z njoki in zelena solata s koruzo sta spodobno kosilo, a ne, čeprav te postreže natakar(ica). Je bilo dobro, ja.

rimljanka

Popečen file škarpene, mediteranska zelenajva, krompir, mešana solata:

imgp9336_290

MM

Četrtek: Popolna solata :) mešano zelenje z vinaigrett polivko in polpeti iz rakovičjega mesa. Popečen kruh z olivami za priviligirane. Speculaas piškoti, domači, samo ne iz moje kuhinje. Skok v trgovino, potem pa kozarček Chianti-ja.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti