Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Japaja, dobro ste jedli. Pri nas pa nedeljska klasika. Jaz letečega meska ne jem ( saj to zdaj že veste ), ostali se pa ne pritožujejo. Pa je vse v redu. Rada pa pogledam v tuje lonce in imam kaj videti. Čez slovenske gospodinje jih ni!!

naor
Danes: goveja juha z jetrnimi cmoki, goveje meso, pražen krompir in hrenova omaka. Za sladico pa vanilijev mlečni šodo . Jannaa

NEDELJA:

Goveja juha, kisla repa, matevž, pečenice in krvavice; za posladek blejske kremšnite in blejska grmada.

Pozdravček!

Danes za jutri :

Del našega krdela si je zaželel lazanjo. Dodala sem še mešano solato.

lazanja_290mesana_solata_290

Mlajša članica se je morala sprijazniti z brokolijevo juho:

brokoli_-_spela_290

Za sladico sladoled (pravi hit v naši hiši, odkar ni več omejitev)

MM

Predvidevam, da je dragička uživala nekje na gorenjskem .

Prav pusto javljanje je tole brez slikice

MM

...je kar na Dolenjskem bilo.

Eni drugi pa prišli z rajanja iz Gorenjske, sproti prinesli dobrote.

Pozdravček!

Še dobro, da je Slovenija tako majhna .

Joooj, mi je cukr padel, že ob misli, na te gorenjske dobrote.  Mogoče pa je to samo kakšna ideja za jutrišnjo sladico .

MM

Ooooh, blejska grmada! Kaj bi jaz naredila za eno porcijo. No, v resnici, samo za pol porcije.

Vanja
Nedelja: bučkina kremna juha, pečena račka, mlinci, rdečo zelje, , kostanjev sladoled in . Jutri bomo jedli ostanke od današnjega dne. breskva
Sobota: sarme, pire krompir Danes:goveja juha z zdrobovimi žličniki, pečen piščanec in svinjski kare, pečen krompir, rdeče zelje z jabolki, grah v omaki, fižolova solata z redkvijo, motovilec, pita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti