Evo...kosilo za 3 dni ![]()
...pa tud če bi bilo za 10....
Evo...kosilo za 3 dni ![]()
...pa tud če bi bilo za 10....
Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, radič z jajci
breskvaGoveja juha, zelenjavna juha, kitajski rezaci v voku z zelenjavo in /ali piščencem. Zelena solata
sladica bajadere iz recepta + ![]()
Prebranac in veliko solate.
SonjaČorbica iz
,cvetače,čičrike, stročjega fižola pa malo
za okus.Ker so nas založili z
danes
pita.
Sobota:
![]()
Goveji repek se še kuha...
Špageti na posteljici klapavic z rukolo, veliko česna, parmezanom in vinom; radič/rukola; še malo ![]()

Pozdravček!
Pri nas pa včeraj špageti z domačo paradižnikov omako, po želji še malo pesta ali tune za na vrh, radič z malo krompirja,
danes pa praženo kislo zelje in pire, pa malo
in ![]()
Pečen piščanec, telečji kotlet, pečen krompir, mešana solata in pita
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Polnjeni lignji, testenine s praženimi semeni in zeljna solata.
testenincaDejmo egzibicionisti, mal se zmigajte, pa mal več slikic, torej slikajte. Če nas, ki pišemo v tej rubriki, kličejo egzibicionisti ( čeprav ne razumem, zakaj oni, vdrugih rubrikah to niso ), oni ki prihajajo tole rubriko le brat in nič ne napišejo, so potem voajerji. Mene pa zanima, kateri čudaki ( egzibicionisti ali voajerji ) so višje na lestvici čudakov.
Pri meni danes: pričakojoč jade
Kaj pa šalčka zdej ![]()
![]()
.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Jagodni cmoki z makovim sladoledom