Danes: puranji zrezki v sirovi omaki, polnozrnati špageti, regrat s motovilcem
breskva
Korenčkova juha
Danes: puranji zrezki v sirovi omaki, polnozrnati špageti, regrat s motovilcem
breskvaJutri krompirjev golaž z hrenovko in regratova solata.
Lp
ursiiiežoj, a pivo je le za umetniški vtis, barvno kompozicijo? ![]()
Danes: jagnjičkove kotolete, kuhana blitva, pečen krompir, skleda radiča s česnom in teran.
(ma kaki slikat, lakota za umret, je bilo treba upoštevat za ohranitev družinske sreče
)
lp
mzmDanes sem pripravila juho, kuhana rebra, šmorn in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Mmm, ežoj, meni se tvoja obara zdi prav slastna. Pa paella od Mamke Bršljanke, pa vse dobrote od katti ![]()
Pri nas je bilo pa danes bolj piknikovsko, ne glede na vreme: za dva čevapčiči in francoska solata... za druga dva pa piščančji paprikaš, njoki in solata (od včeraj). Tudi jaz nisem uspela slikat, sem jih zmazala endvatri ![]()
Včeraj..za dva pleskavica v Dafka lepinji(v bazi)za naju dve piščančji zrezki tudi v lepinji,z obilo zelenjave ,mešana solata..danes..rižota ,zelje v solati...
Slikic ni ,ker shramba štrajka...![]()
| Mamka Bršljanka je napisal/a: |
danes: paella
|
mmmmmm, za vse dagnje in škampe....
Vesna555danes na meniju: goveji steak, riž, pasirana špinača, kuhano korenje
mali kuharSOBOTA:
Pečene perutničke, krompir in korenček; 
motovilec s fižolom in rdečo redkvico:
Pozdravček!
Madonca, kaj ste vsi dobro jedli, ko me par dni ni bilo ![]()
Pri nas smo pa v rokah več držali vile, grablje in lopato, kot kuhalnico. Hrana iz zamrzovalnika v mikrovalovko, tako bolj brzinsko...
Včeraj: marelični cmoki in sadna solata
Danes: kisla repa z ješprenjem, pečenica in kruh
P.S. Danes sem se v strošek vrgla, imam nov servet, za lepši umetniški vtis ![]()
![]()
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Schwarzwald kocke