Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

irena, đeniska, babka, čudovite fotografije ( dragička: standardna ), zmeraj se mi zdi, da bi najrajši zamenjal.

Danes pri meni: afnguncen con sardinas en masa ( de harina ) de cerveza kot bi rkli v naši vasi, ali po vaše....................... ma, sploh se ne da prevest, nakak tako: afnguncen s sardinami v pivskem testu:

za posladek briško belo, kaj pa čem, če mi zdravniki ne pustijo baklave, tulumbe, urmašice........., briško belo pa celo priporočajo, sem pozabil kolk kozarcev , pa se mi ne ljubi nadlegovat zdravnike s takimi banalnostmi.

( tale podpis, ni zrastel na mojem zeljniku, so mi ga svetovale svetovalke ).

ežoj

MBrando je napisal/a:

JanisJoplin: Ni ga čez dobro pojedino v postelji (sam obožujem tole ali pa za mizo in z goro materiala za branje), OGROMNO RDEČE PESE (nor sem na njo), ajdovimBIZIJEM/kusBIZIJEM/polentaBIZIJEM/RIZIBIZIJEM in skuhano zadnjo bremzo od kure ali pa popečeno na olivcu z dodatkom rožmarina. Preprosto and good. Kaj bi človek kompliciral, če pa je življenje lahko tako lepo in preprosto z majhnimi dobrotami.
Tudi tale tvoja pojedina ni švoh. Upam da te razvajajo...glede na krompirček in zrezek te! ;)
Domač frenčfrajs?
P.S: Pa ne pozabi na Janisko za dušo....zraven pa čaj in zaprte oči!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ah, to se kar sama razvajam. Mislim, da po 3eh dneh končno opažajo, kako nepogrešljiva sem je včasih treba mal zbolet... Ne, je kr ta zmrznjen krompirček, pečen v pečici na peki-papirju in brez olja. Ravnokar sem "dokončala" Služkinje, zdaj bo pa treba malo zares počivat.

Čaj pa itak

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 12.dec 2012 16:18

Danes,fižolova juha,kranjska klobasa,radič s krompirjem.

Jutri  krvavice,zelje,krompir v kosih z ocvirki.

Milži

Ežoj, pri tebi je pa vsak dan kot v gostilni

JJ

Ežoj, ti si faca. Jaz pa ravno gledam, kako siromašen je moj segedin (zelo malo meska ima), ampak dejstvo je, da jaz nisem nevem kaki ljubitelj mesa v jedeh na žlico, zato si ga dam v krožnik le za vzorec. Drugič bom slikala možev krožnik, tam pa je obratno, tam prevladuje mesek :)))))

Kaj si nor, kako smo danes navalili na segedin.

lp

irenakr

Danes sva ravno po kosilu. Takole pečem palačinke, zraven sem postavila še tople hruške pituralke.  so dobre!!! Se mi zdi, da nas je lani mzm dražila z njimi.

katti

katti, tudi letos je bil en poskus , a jih je presneto težko dobit

Danes: čiščenje ostankov špinače, sirarske skute, cikorije, nekaj koščkov špeha z juga, vse lepo pokrito

skleda rdeče pese v solati, dolenjska ambrozija

lp

mzm

Danes: ješprenova rižota, radič s krompirjem, punč krema

breskva

Pri nas: ajdovi žganci, krvavice in pečenice, praženo kislo zelje.

rosie

Ričet in še topel pirin polnozrnat kruh.

polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti